Oefenen in alle vakken van de basisschool

Beter rekenen, oefenen met taal, alle hoofdsteden van Europa kennen – ieder kind heeft een andere reden om blij te worden van Squla.

Bestel nu

In welke groep zit jouw kind?

De quizzen en games zijn volledig aangepast op de belevingswereld van het kind. Peuters en groep 1 t/m 3 hebben extra veel beeld en geluid terwijl in de bovenbouw serieuzer wordt ingegaan op de stof. Zo blijft leren leuk!

Vakken voor peuters en groep 1 t/m 3

De quizzen voor deze groepen hebben extra veel beeld en geluid.
Je kind hoeft nog niet te kunnen lezen om te spelen met
bijvoorbeeld vormen en kleuren, woordenschat en de seizoenen.

Vakken voor groep 4 t/m 8

Oefen met quizzen, games en uitlegvideo’s in alle vakken van de basisschool; van rekenen tot begrijpend lezen. Maak kennis met de Cito-vraagstelling. Speel ieder week de nieuwsbegrip quiz van Checkit! en leer meer met de thema-quizzen. Of leer de vaardigheden van de toekomst met 21st century skills.

Nieuw op Squla!

Programmeren

Programmeren is voor veel mensen nog hocus pocus, maar in 2030 zullen de meeste banen in hoge mate te maken hebben met technologie. Daarom biedt Squla nu een nieuwe methode aan: Bitsbox X Squla. Leer op een leuke manier programmeren in Javascript. Voor alle nieuwsgierige kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar! Lees hier meer over programmeren.

De ruimte

Op Squla staat nu het vak De ruimte online; vol met nieuwe quizzen over het universum! Je leert alles over het heelal en de aarde, ruimtereizen en het leven van een astronaut. In deze quizzen zitten filmpjes met niemand minder dan André Kuipers die vertelt over de ruimte, zijn ervaringen en leuke feitjes deelt!
Speel hier de demo.

Nieuw van Squla: spellingmethode TaalExtra

Als spelling en lezen niet zo makkelijk gaan, dan is dat voor kinderen soms best frustrerend in onze talige wereld. Daarom heeft Squla voor kinderen in groep 3 t/m 8 een wetenschappelijk bewezen en vooral leuke methode ontwikkeld om makkelijker en met meer zelfvertrouwen te spellen en lezen.

  • Online quizzen, offline opdrachten, heldere uitleg en handige materialen.
  • Ontwikkeld met orthopedagogen, gebaseerd inzichten uit de wetenschap en de praktijk.
  • In kleine stapjes oefenen met klank-tekenkoppeling, spellingregels, stappenplannen en splitsen.
TaalExtra vakicoon

Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de toetsen van Cito en gaan ze vol zelfvertrouwen de toetsperiode in.

Sinds 2010 favoriet bij kinderen, ouders en leerkrachten

Jayden (groep 5) en Joel (groep 8): "De kinderen hebben veel lol aan Squla. Ze vragen zelfs tot bijna smekend toe: "pap mag ik aub Squla spelen?" Geweldig. Bedankt voor jullie geweldige product."
Moeder Linda Snijders: "Onze dochter had wat achterstand met rekenen. Na 3 maanden Squla mochten de resultaten er al wezen! Ze kwam laatst trots thuis met haar tafeldiploma, die nu prominent op haar prikbord hangt."
Leerkracht Eric de Bruijn: "Wanneer leren leuk wordt, leren kinderen veel meer! Dat is fijn voor de cijfertjes op het rapport maar nog veel meer: de kinderen ervaren succes en kunnen op hun eigen niveau plezier hebben tijdens het leren."
Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners

Speel en leer thuis in alle vakken van de basisschool

Tijdelijk met Squla-rugzak cadeau bij een jaarlidmaatschap!

Bestel nu