Oefenen in alle vakken van de basisschool

Beter rekenen, oefenen met taal, alle hoofdsteden van Europa kennen – ieder kind heeft een andere reden om blij te worden van Squla.

Bestel nu

In welke groep zit jouw kind?

De quizzen en games zijn volledig aangepast op de belevingswereld van het kind. Peuters en groep 1 t/m 3 hebben extra veel beeld en geluid terwijl in de bovenbouw serieuzer wordt ingegaan op de stof. Zo blijft leren leuk!

Vakken voor peuters en groep 1 t/m 3

De quizzen voor deze groepen hebben extra veel beeld en geluid.
Je kind hoeft nog niet te kunnen lezen om te spelen met
bijvoorbeeld vormen en kleuren, woordenschat en de seizoenen.

Vakken voor groep 4 t/m 8

Oefen met quizzen, games en uitlegvideo’s in alle vakken van de basisschool; van rekenen tot begrijpend lezen. Maak kennis met de Cito-vraagstelling. Speel ieder week de nieuwsbegrip quiz van Checkit! en leer meer met de thema-quizzen. Of leer de vaardigheden van de toekomst met 21st century skills.

Nieuw op Squla!

WoordExtra

Woordenschat is een van de belangrijkste onderdelen in het leren van taal. Daarom heeft Squla nu voor de allerkleinsten (peuters en groep 1 & 2) WoorExtra! Vergroot en oefen de woordenschat met leuke games en quizzen. Alles volledig aangepast op de belevingswereld van een kind tussen de 3 en 6 jaar oud.
Lees hier meer over WoordExtra.

Toetsen Oefenen

Met het vak Toetsen Oefenen kan je op Squla nu oefenen voor de toetsen. Maak spelenderwijs kennis met de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8 en oefen de verplichte onderdelen rekenen en taal. Zo gaan ze vol zelfvertrouwen de toets tegemoet en zijn er met het maken van de echte toets geen verrassingen meer!
Lees hier meer over Toetsen Oefenen.

Nieuw van Squla: spellingmethode TaalExtra

Als spelling en lezen niet zo makkelijk gaan, dan is dat voor kinderen soms best frustrerend in onze talige wereld. Daarom heeft Squla voor kinderen in groep 3 t/m 8 een wetenschappelijk bewezen en vooral leuke methode ontwikkeld om makkelijker en met meer zelfvertrouwen te spellen en lezen.

  • Online quizzen, offline opdrachten, heldere uitleg en handige materialen.
  • Ontwikkeld met orthopedagogen, gebaseerd inzichten uit de wetenschap en de praktijk.
  • In kleine stapjes oefenen met klank-tekenkoppeling, spellingregels, stappenplannen en splitsen.
TaalExtra vakicoon

Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de toetsen van Cito en gaan ze vol zelfvertrouwen de toetsperiode in.

Sinds 2010 favoriet bij kinderen, ouders en leerkrachten

Jayden (groep 5) en Joel (groep 8): "De kinderen hebben veel lol aan Squla. Ze vragen zelfs tot bijna smekend toe: "pap mag ik aub Squla spelen?" Geweldig. Bedankt voor jullie geweldige product."
Moeder Linda Snijders: "Onze dochter had wat achterstand met rekenen. Na 3 maanden Squla mochten de resultaten er al wezen! Ze kwam laatst trots thuis met haar tafeldiploma, die nu prominent op haar prikbord hangt."
Leerkracht Eric de Bruijn: "Wanneer leren leuk wordt, leren kinderen veel meer! Dat is fijn voor de cijfertjes op het rapport maar nog veel meer: de kinderen ervaren succes en kunnen op hun eigen niveau plezier hebben tijdens het leren."
Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners

Speel en leer thuis alle vakken van de basisschool

Tijdelijk met Squla-badhanddoek cadeau bij een jaarlidmaatschap!

Bestel nu