Spelling oefenen

Spelling oefenen op Squla: natuurlijk kan dat! Alle spellingsregels komen aan bod in onze leerzame quizzen. Groep 4 t/m 8 kan deze regels behalve in de quizzen ook oefenen met een spannende oefengame. Heldere uitlegfilmpjes zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Zelfs met onderwerpen die ze moeilijk vinden. Op Squla oefenen kinderen specifiek één spellingsregel of -probleem, maar ze kunnen ook meerdere regels door elkaar oefenen.

Heeft je kind moeite met spelling of dyslexie? Bekijk dan ook eens onze nieuwe methode TaalExtra.

Spelling oefenen met online quizzen en games

Je kind kan kiezen uit quizzen, oefengames en uitlegfilmpjes. Ook samen met vriendjes spelen kan, elkaar uitdagen en kijken wie er wint. Zo wordt leren leuk.

Squla biedt onder andere oefening in spelling in:
  • Werkwoordspelling (bijv. woorden met -d/-dt)
  • Enkelvoud/meervoud
  • Woorden met s/z en f/v
  • Woorden met ei/ij en ou/au
  • Medeklinkerverdubbelaar (tak – takken)
  • Klinkerdief (boot – boten)
Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind alvast ervaring opdoen met de Cito-vraagstelling.

Nieuw van Squla: spellingmethode TaalExtra

TaalExtra vakicoon
Als spelling en lezen niet zo makkelijk gaan, dan is dat voor kinderen soms best frustrerend in onze talige wereld. Daarom heeft Squla voor kinderen in groep 3 t/m 8 een wetenschappelijk bewezen en vooral leuke methode ontwikkeld om makkelijker en met meer zelfvertrouwen te spellen en lezen.

  • Online quizzen, offline opdrachten, heldere uitleg en handige materialen.
  • Ontwikkeld met orthopedagogen, gebaseerd inzichten uit de wetenschap en de praktijk.
  • In kleine stapjes oefenen met klank-tekenkoppeling, spellingregels, stappenplannen en splitsen.

Cito-op-squla

Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de toetsen van Cito.

Bestel nu

Meer vakken...

Beter rekenen, oefenen met taal, alle hoofdsteden van Europa kennen – ieder kind heeft een andere reden om blij te worden van Squla.

Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners

Speel en leer thuis in alle vakken van de basisschool

Of dat je nu extra oefening nodig hebt, of op zoek bent naar meer uitdaging. Speel Squla op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Bestel nu