Spelling oefenen

Spelling oefenen op Squla: natuurlijk kan dat! Alle spellingsregels komen aan bod in onze leerzame quizzen. Groep 4 t/m 8 kan deze regels behalve in de quizzen ook oefenen met een spannende oefengame. Heldere uitlegfilmpjes zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Zelfs met onderwerpen die ze moeilijk vinden. Op Squla oefenen kinderen specifiek één spellingsregel of -probleem, maar ze kunnen ook meerdere regels door elkaar oefenen.

Spelling oefenen met online quizzen en games

Je kind kan kiezen uit quizzen, oefengames en uitlegfilmpjes. Ook samen met vriendjes spelen kan, elkaar uitdagen en kijken wie er wint. Zo wordt leren leuk.

Squla biedt onder andere oefening in spelling in:
  • Werkwoordspelling (bijv. woorden met -d/-dt)
  • Enkelvoud/meervoud
  • Woorden met s/z en f/v
  • Woorden met ei/ij en ou/au
  • Medeklinkerverdubbelaar (tak – takken)
  • Klinkerdief (boot – boten)
Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind alvast ervaring opdoen met de Cito-vraagstelling.

Cito-op-squla

Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de toetsen van Cito.

Speel 30 dagen gratis

Meer vakken...

Beter rekenen, oefenen met taal, alle hoofdsteden van Europa kennen – ieder kind heeft een andere reden om blij te worden van Squla.

Speel en leer thuis in alle vakken van de basisschool

Nu tijdelijk met Squla-muts cadeau!

Bestel nu