Goede voorbereiding op de brugklas

Nog even en je kind gaat naar de middelbare school. Tijd om de onderwerpen van de afgelopen jaren nog eens op te halen! En om je voor te bereiden op de toetsen. Zo helpt Squla je kind in deze spannende schooljaren.

4,4

15.200 reviews

Over Squla

Zit je kind in groep 7 of 8? Dan is de eindsprint ingezet. Op Squla kan je kind alle onderwerpen van de afgelopen jaren nog eens ophalen met meer dan 15.000 quizzen en games! Oefen rekenen, taal of toetsvragen met de leukste spelletjes! Speel en leer met de katapult en dj Q. Ontdek wat je kind op Squla kan doen.

Studira: minder spelletjes, meer focus

De makers van Squla hebben iets nieuws: Studira. Op Studira oefenen kinderen uit groep 6, 7 en 8 doelgericht met taal- en rekenoefeningen. Als ouder stel je eenmalig doelen in voor je kind, wij stippelen elke dag een uniek leerpad uit met een Doel van de dag. Bij Studira vind je geen spelletjes, waardoor de focus iets meer ligt op serieus oefenen voor de toetsen.

Vakken voor groep 7 en 8

Speel nieuwe games

Ieder kind is anders en heeft zijn eigen manier van leren. Daarom biedt Squla variatie met nieuwe games: verbind de juiste punten, oefen de tafels met het ritme van de muziek en voed monsters met klanken. Zo blijft leren leuk!

Oefen voor de toetsen

Voor toetsen kun je niet leren, maar wel oefenen! In het vak toetsen maakt je kind oefenvragen van toetsaanbieders CITO, IEP en ROUTE 8. Alle verplichte onderdelen komen aan bod: van rekenen en begrijpend lezen tot taalverzorging. Zo maakt je kind alvast kennis met de manier van vragen op de toetsen. Die is namelijk anders dan je kind gewend is!

Bereid je voor op de brugklas

Het is bijna zover: je kind wordt een brugklasser! De overstap naar de middelbare school is spannend en uitdagend. In het nieuwe vak brugklas staan tips en maakt je kind alvast kennis met nieuwe vakken als Nederlands, Frans, Wiskunde, Engels en Biologie. Zo gaat jouw kind goed voorbereid naar de brugklas!

Extra oefening

Heeft je kind moeite met rekenen, spelling of een ander vak? Op Squla oefent je kind op eigen tempo. Fout beantwoorde vragen mag je gewoon herkansen aan het einde van een quiz. Als je dan de vraag goed beantwoordt, word je er ook nog eens voor beloond. Dat geeft zelfvertrouwen!

Daag je kind uit

Is je kind toe aan extra uitdaging? Op Squla kan je kind alle schoolvakken oefenen op eigen niveau. Daarnaast biedt Squla adaptieve quizzen aan van de vakken rekenen, taal en Engels. Zo kan je kind spelen op eigen tempo en niveau!

Sparen voor echte cadeautjes

Met elk goed antwoord spaart je kind munten. Met deze munten spaar je voor leuke (en gratis) cadeautjes in de shop. Bijvoorbeeld een nieuwe avatar of een knutselcadeau.

Wat vinden Squla gebruikers?

4,4

15.200 reviews
 • Wij zijn fan!


  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”


  Babiche A. – Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier


  Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Het geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”


  Floortje de R. – Abcoude

  kid
 • Erg motiverend!

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”


  Leonie van de S. – Eindhoven

  kid

Iedere maand nieuwe quizzen

Elke maand zijn er nieuwe themaquizzen te vinden op Squla. Zo leert je kind alles over actuele thema’s zoals de Olympische Spelen, WWF of een specifiek vak. Zo vergroot je kind zijn wereld!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind kan alle vakken van de basisschool herhalen en oefenen met vreemde talen en 21st century skills. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Oefenen voor de toetsen

Vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet! Met Squla oefent je kind de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8.

Image 1

Volg de resultaten

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en weekrapport.