Goede voorbereiding op de brugklas

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind kan alle vakken van de basisschool herhalen en oefenen met vreemde talen en 21st century skills. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Oefenen voor de toetsen

Vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet! Met Squla oefent je kind de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8.

Image 1

Volg de resultaten

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en weekrapport.

Voor de bijna-schoolverlaters

Zit je kind in groep 7 of 8? Dan is de eindsprint ingezet! Met de leerzame quizzen van Squla is je kind goed voorbereid. Leer voor je verkeersexamen, herhaal de lesstof en oefen met toetsvragen. Of word beter in Engels! Je speelt nu ook Escape Games op Squla. Puzzel en kraak de codes! Leuk leren ervaren? Nu €12 korting op een jaar Squla en een rugzak cadeau.

De Escape Game-poster via school opgelost?

Deze maand op Squla: Escape Games!

Op Squla is er elke maand een ander thema! Deze maand wordt je kind meegenomen in spannende verhalen over Lokaal 404 en Het Verboden Fietsenhok. Los de raadsels en puzzels op en oefen tegelijkertijd met rekenen, logisch redeneren, coördinaten en combinatoriek. Weet jouw kind de code te kraken? De tijd tikt door, dus wees snel! Tik… Tik… Tik…

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 7 en 8

Breuken oefenen met pizza’s? Bekijk de video!

Pizzapunten zijn behalve lekker ook erg handig bij het oefenen van breuken. Daar weet Jefferson alles van! Aan de hand van pizza’s legt hij uit hoe je breuken vergelijkt, optelt en op volgorde zet. Bekijk de video voor handige tips en tricks!

Vernieuwd op Squla: het vak taal

Persoonsvorm en zelfstandige naamwoorden: weet jij nog wat dat is? Jouw kind binnenkort wel! In de vernieuwde grammaticaquizzen in het vak taal komt het namelijk aan bod. Jouw kind gaat op een grappige, manier aan de slag met taalkundig en redekundig ontleden! Handig voor dit schooljaar én voor het vak Nederlands in de brugklas.

Extra hulp bij spellen en lezen met TaalExtra

Kan je kind wel wat extra ondersteuning gebruiken bij spellen en lezen? Voor kinderen t/m groep 7 is er TaalExtra, een persoonlijke spellingmethode waarbij je kind stapsgewijs alle spellingregels leert. De online oefeningen zijn ondersteund met handige materialen voor thuis, zoals steunkaarten. Bekijk hier of TaalExtra bij jouw kind past!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Ruim 70.000 quizzen en games

Quizvragen worden afgewisseld met leuke spelletjes als bubbelprikker of katapult.

Image 1

Ontwikkeld door 
onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal.

Start het schooljaar goed!

Squla (default)

De leukste manier van leren! Oefen met rekenen, taal en andere vakken. Altijd op eigen niveau. Nu met €12 korting op een jaarlidmaatschap!

Tips voor ouders met kinderen in groep 7 & 8