Goede voorbereiding op de brugklas

Nog even en je kind gaat naar de middelbare school. Tijd om de onderwerpen van de afgelopen jaren nog eens op te halen! En om je voor te bereiden op de toetsen. Zo helpt Squla je kind in deze spannende schooljaren.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Je kind kan alle vakken van de basisschool herhalen en oefenen met vreemde talen en 21st century skills. Op eigen niveau én tempo.

Image 1

Oefenen voor de toetsen

Vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet! Met Squla oefent je kind de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8.

Image 1

Volg de resultaten

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en weekrapport.

Bereid je voor op de toetsen

Zit je kind in groep 7 of 8? Dan is de eindsprint ingezet! Maar eerst nog de Entreetoets en de eindtoets. Voor die toetsen kun je niet leren, maar oefenen kan wel! Op Squla maakt je kind kennis met de manier van vragen van de bekendste toetsaanbieders: Cito, IEP en ROUTE 8. Alle onderdelen komen aan bod; van rekenen en begrijpend lezen tot taalverzorging. Goed voorbereid het komende half jaar tegemoet? Nu 6 maanden voor €50.

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 7 en 8

Dansend de toetsen door

Vragen op toetsen bevatten vaak meer context. Dat kan verwarrend zijn. Zo is een rekenvraag geen kale som, maar een verhaalsom. Op Squla raakt je kind vertrouwd met die manier van vragen. Extra leuk: de toetsvragen worden afgewisseld met dansjes door TikTokkers Carmen en Myron. Zo wordt het brein even goed wakker gemaakt! 

Binnenkort op Squla: het vak brugklas

Bereid je kind voor op de middelbare school met het nieuwe vak brugklas! Op Squla maakt je kind in groep 7 en 8 binnenkort alvast op een leuke én luchtige manier kennis met de (nieuwe) vakken van de middelbare school. Denk aan wiskunde, Engels, Frans en biologie. De quizzen behandelen een paar onderwerpen die in de brugklas aan bod komen.

Breuken oefenen met pizza’s? Bekijk de video!

Pizzapunten zijn behalve lekker ook erg handig bij het oefenen van breuken. Daar weet Jefferson alles van! Aan de hand van pizza’s legt hij uit hoe je breuken vergelijkt, optelt en op volgorde zet. Bekijk de video voor handige tips en tricks!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Ruim 70.000 quizzen en games

Quizvragen worden afgewisseld met leuke spelletjes als bubbelprikker of katapult.

Image 1

Ontwikkeld door 
onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal.

Vol vertrouwen de toetsen in

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Tips voor ouders met kinderen in groep 7 & 8