De apps van Squla

Squla is niet alleen via de computer te spelen, maar ook op de smartphone, iPad en Android tablets. Deze apps bevatten dezelfde educatieve content en motiverende spelelementen als de website, zodat je kinderen altijd en overal kunnen oefenen met onze leerzame quizzen en games. En jij heb altijd en overal overzicht van de resultaten van je kinderen!

Spelen op mobiele telefoon en tablet

Squla app voor groep 1 t/m 8

Squla spelen doe je overal met de Squla-app. Het werkt heel simpel: download de app gratis en log in met je Squla-account (groep 1 t/m 8). Kinderen spelen alle quizzen en games op de mobiele telefoon, ouders zien de voortgang van hun kind. En samen spelen jullie tegen elkaar in een Watergevecht.

Heb je nog geen Squla? Dan kun je de app ook downloaden en enkele proefquizzen spelen.

Download de Squla app voor iPhone Download de Squla ouder app voor Android

Op welke apparaten werkt Squla het best?

Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon. Je hebt hier alleen internet voor nodig. Op de computer of laptop kun je inloggen op leukleren.squla.nl. Squla functioneert het best op een moderne browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. Speel je Squla op de tablet of mobiele telefoon, dan kun je de Squla-app downloaden. Deze werkt het best op de volgende apparaten:

  • alle tablets met Android 5.0 of hoger
  • iPad mini 2, 3 en 4 met minimaal iOS9 of hoger
  • iPad Air en Air 2 met minimaal iOS7 of hoger
  • iPad Pro met minimaal iOS9 of hoger
  • iPod Touch 6 met minimaal iOS11.0 of hoger
  • iPhone 6(Plus), 6S(Plus), SE met minimaal iOS8 of hoger
De Squla app werkt helaas niet meer naar behoren op de iPad Mini 1, iPad 1, 2, 3 & 4 en de iPod Touch 5. Op deze oudere apparaten is veelal de melding dat de app tijdens het spelen zichzelf afsluit.

Bekijk de app voor tablet en mobiel

Speel en leer thuis alle vakken van de basisschool

Tijdelijk met Squla-badhanddoek cadeau bij een jaarlidmaatschap!

Bestel nu

Gratis Squla app voor de Ipad

Familiebordspel voor het hele gezin

Het Squla Familiebordspel voor de iPad is het leukste leerzame digitale bordspel van Nederland, speciaal voor gezinnen met kinderen van 7-13 jaar. Ouder(s) en kind(eren) spelen elk op eigen niveau. Download de app gratis!

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40_1113