De apps van Squla

Squla is niet alleen via de computer te spelen, maar ook op de mobiel, iPad en Android tablets. Deze apps bevatten dezelfde educatieve content en motiverende spelelementen als de website, zodat je kind altijd en overal kan oefenen! En als ouder heb je altijd en overal inzicht in de resultaten van je kind.

Squla speel je overal

Squla spelen doe je overal met de Squla-app. Het werkt heel simpel: download de app gratis en log in met je Squla-account. Je kind speelt alle quizzen en games op tablet, mobiel of desktop. Of speel samen met vrienden en doe een Watergevecht tegen elkaar. Download ook als ouder de Squla-app, log in met je ouderaccount en volg gemakkelijk de voortgang van je kind.

Heb je nog geen Squla? Download dan ook de app en speel vrijblijvend enkele quizzen!

Op welke apparaten werkt Squla het beste?

Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon. Je hebt hier alleen internet voor nodig. 

Computer of laptop

Loopt je kind achter met de lesstof van school, is een vak nog wat lastig of wordt hij snel afgeleid? Dan is het verstandig om Squla te spelen achter de computer of laptop. Open vragen, waar je kind leert typen, worden afgewisseld met leuke games. Want wij van Squla weten, als kinderen ergens plezier aan beleven blijft het beter hangen!

Op de computer of laptop kun je inloggen op leukleren.squla.nl. Squla functioneert op alle browsers, mits de juiste update.

Tablet

Na schooltijd in de stoel of na het eten lekker op de bank, met de Squla-app op de tablet speel je de leerzame quizzen en games overal in huis. Verbind met het dichtstbijzijnde Wifinetwerk en je kind speelt een leuk en verantwoord spel op de tablet.

Op de tablet werkt de Squla-app het best op de volgende apparaten:

  • Tablets met Android 7.0 of hoger
  • iPad met minimaal iOS10

De Squla-app werkt helaas niet meer naar behoren op de iPad Mini 1, iPad 1, 2, 3 & 4 en de iPod Touch 5. 

Mobiele telefoon

Moeten jullie lang wachten of onderweg in de auto of trein? Met de Squla-app op de mobiel verveelt je kind zich geen moment. Met het 4G netwerk speel je Squla altijd en overal waar je bent. Zo vliegt de tijd én leert je kind tegelijk!

Op de mobiel werkt de Squla-app het best op de volgende apparaten:

  • Android mobiel met Android 7.0 of hoger
  • Iphone 6(Plus) en recenter