Image

Toetsen op de basisschool

Voor de LVS-, Entree- en Eindtoets kan je niet leren. Maar oefenen kan wel helpen! Met Squla kan je kind dus niet leren voor de toets. De quizzen en games dienen als ondersteuning.

De meeste scholen gebruiken de Cito-toets, IEP-toets of ROUTE 8-toets. Alle toetsaanbieders testen op de vaste onderdelen taal en rekenen. Daarnaast hebben ze elk hun eigen kenmerken. Heeft je kind moeite met een van deze onderdelen of is hij zenuwachtig? Met Squla maakt je kind alvast spelenderwijs kennis met de vraagstelling van Cito, IEP en ROUTE 8. De vragen zullen dan niet ineens heel anders dan die ze hebben geoefend. Zo gaat je kind met meer zelfvertrouwen de toets tegemoet en raakt hij niet in paniek.

Vol vertrouwen de toetsen tegemoet!

Heeft je kind moeite met rekenen, begrijpend lezen, woordenschat of grammatica? Of vindt hij de vraagstelling nog wat lastig? Op Squla herhaalt je kind de lesstof van school én maakt hij kennis met de vraagstelling van de verschillende toetsaanbieders. Spelenderwijs, op eigen tempo en niveau. Zo gaat hij vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet!

Squla (default)

Met de oefenposter herhaal je de lesstof van het afgelopen schooljaar. Vink samen af wat je kind al weet en ga gericht aan de slag!

Vanaf €7,95 p/m

Tips voor het oefenen van de toetsen