Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

De leukste manier van leren

Zoekt je kind meer uitdaging? Of juist extra oefening? Met de leuke quizzen en games kan je kind zelfstandig aan de slag, gewoon aan de keukentafel! Oefen op eigen niveau met rekenen, taal of begrijpend lezen. Of ga aan de slag met topografie of Engels! Met brede aanbod aan vakken, actuele thema’s en toetsvragen biedt Squla voor ieder kind de juiste uitdaging. Bij elk goed antwoord spaart je kind voor leuke cadeautjes. Zo blijft leren leuk!

Nu op Squla: Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot… Wat weet jouw kind over Sinterklaas? Squla staat de komende weken in het teken van de Sint. Weet jouw kind wat het meervoud is van cadeau? En hoe staat het met de rijm- en dichtskills van jouw kind? Jouw kind krijgt de beste dichttips en rijmt erop los!

Nieuw: Kinderrechten met Unicef

Weet jouw kind waar kinderen allemaal recht op hebben? En wat vind je kind eigenlijk belangrijk? Vanaf groep 5 leert je kind nu, in samenwerking met Unicef, alles over de kinderrechten: onderwijs, mentaal welzijn en gezonde voeding. Klaasje, van voormalig K3, zorgt dat jouw kind een expert in kinderrechten wordt!

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 3 t/m 6

Handige tafeltrucs leren? Bekijk de video!

Wil jij op een leuke manier tafels oefenen? Carmen heeft handige tafeltrucs en spelletjes waarmee je gemakkelijk alle tafels van 1 t/m 10 uitrekent. Bijvoorbeeld de verwisseltruc, halveren, verdubbelen en de tafelbingo. Heb je meer zin om te dansen? Leer dan de tafeldans! Zo vergeet je die tafels nooit meer. Let’s go!

Vernieuwd op Squla: het vak taal

Je kind gaat aan de haal met taal! Lidwoorden en zelfstandige naamwoorden: weet jij nog wat dat is? Je kind binnenkort wel! In de vernieuwde grammaticaquizzen in het vak taal komt het namelijk aan bod. Zo oefent jouw kind op een grappige manier, met taal- en redekundig ontleden!

Extra ondersteuning bij lezen en spellen met TaalExtra

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is er meer aan de hand en is het nodig om extra actie te ondernemen? Schrijft je kind bijvoorbeeld letterlijk op wat hij hoort, of blijven spellingregels – ondanks veel oefenen – maar niet hangen? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen. Via een persoonlijke leerroute leert je kind stap voor stap alle spellingregels en wordt hij spelenderwijs beter in spellen en lezen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Bestel Squla vandaag nog!

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot handige toetsvragen en leuke themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Handige tips en downloads voor thuis

Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling voor als jullie samen thuis zitten!