Image

Maak leren leuk voor je kind in groep 3 t/m 6

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom oefen je op Squla met leuke quizzen en games de lesstof van school. Niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Of je kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo wordt leren leuk!

Zo blijft je kind op niveau!

Nu de scholen gesloten zijn, is het extra belangrijk dat je kind de juiste lesstof oefent. Squla heeft in alle vakken de leukste oefenstof die aansluit bij het leerplan van school. Van rekenen en taal, tot topografie en begrijpend lezen. Alle quizzen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen, waardoor de quizzen niet alleen heel leuk zijn, maar ook heel leerzaam. Benieuwd naar de voortgang van je kind? Bekijk in het ouderaccount wat je kind gespeeld heeft en de laatste resultaten!

Zo helpt Squla je kind in groep 3 t/m 6

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en sluiten aan op de lesstof van school.

Image 1

Volg de voortgang

Krijg inzicht en bekijk de resultaten van je kind in het online ouderaccount en het weekrapport.

Vakken voor groep 3 t/m 6

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Handige tips en downloads voor thuis

Hoe maak je van je thuisschool een succes? Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling!

Squla wordt fit met TeamNL

Wist je dat bewegen goed is voor je hersens? Het zorgt voor betere concentratie. Daarom wordt Squla fit met TeamNL. En jouw kind kan meedoen, vanuit huis! Iedere doordeweekse dag maakt een Olympische sporter met een training de hersens van je kind wakker. Zo kan je kind daarna fris en fruitig aan de slag. Je vindt iedere dag een nieuwe video in het vak ‘Squla Vandaag’.

Elke maand een ander thema. Deze maand: de jaguar in samenwerking met WWF

Wat weet jouw kind over de Jaguar? En weet hij wat de gevolgen van ontbossing zijn? Onder het themavak WWF in het vak Checkit! ontdekt je kind alles over de jaguar, hij leert hoe ontbossing het leven van de jaguar verstoort én hoe het Wereld Natuur Fonds helpt! Zo wordt jouw kind steeds  maatschappelijk bewuster!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Je kind kan vandaag al Squla spelen!

Ook buiten schooltijd gebruik maken van Squla? Met een lidmaatschap op Squla oefent je kind de hele dag met de leukste quizzen en games. Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug.

Vanaf € 7,95 p/m