Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom oefen je op Squla met leuke quizzen en games de lesstof van school. Niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Of je kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo wordt leren leuk!

4,4

15.200 reviews

Oefen spelenderwijs de lesstof

Squla bevat meer dan 15.000 quizzen en games. Oefen rekenen, taal, begrijpend lezen én meer! Je kind speelt en leert met de leukste spelletjes, zoals de katapult en met dj Q. Meer weten? Ontdek wat je kind op Squla kan doen.

Welke vakken heeft Squla?

Met zelfvertrouwen naar school

Kan je kind extra oefening gebruiken? Op Squla oefent je kind op eigen tempo. Fout beantwoorde vragen mag je kind gewoon herkansen aan het einde van de quiz. Als je kind de vraag goed beantwoordt, wordt hij er ook nog eens voor beloond. Dat geeft zelfvertrouwen!

Daag je kind uit

Met het brede aanbod aan vakken is er voor ieder kind voldoende uitdaging. Je kind oefent met kernvakken, maar ook met geschiedenis, tekenen en de ruimte! Elke maand leert je kind in nieuwe themaquizzen wat er in de wereld gebeurt. Zo biedt Squla voor ieder kind de juiste uitdaging en verbreding!

Spaar voor leuke cadeautjes

Met elk goed antwoord spaart je kind munten. Hiermee spaart je kind voor leuke cadeautjes in de shop. Bijvoorbeeld een nieuwe avatar of een knutselcadeau! Dat geeft extra motivatie tijdens het leren.

Wat vinden Squla-gebruikers?

4,4

15.200 reviews
 • Wij zijn fan!

  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”

  Babiche A. – Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier

  “Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Het geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”

  Floortje de R. – Abcoude

  kid
 • Erg motiverend

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”


  Leonie van de S. – Eindhoven

  kid

Iedere maand nieuwe quizzen

Wist je dat je kind op Squla elke maand nieuwe themaquizzen kan spelen? Speel quizzen over het WWF, de Olympische Spelen of de Kinderboekenweek. Zo vergroot je kind zijn wereld!

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Spelenderwijs leren

Quizvragen zitten verpakt in leuke spelletjes zoals de katapult of met dj Q.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen leuk, maar ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan altijd én overal.

Tips voor ouders met kinderen in groep 3 t/m 6