Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Als kinderen ergens plezier aan beleven, blijft het beter hangen. Daarom oefen je op Squla met leuke quizzen en games de lesstof van school. Niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Of je kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo wordt leren leuk!

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Oefen online met de lesstof

Zoekt je kind uitdaging? Of juist extra oefening? Met de quizzen en games kan je kind zelfstandig aan de slag. Ook als fysiek onderwijs even niet zo vanzelfsprekend is. Oefen op eigen niveau met rekenen, taal of begrijpend lezen. Of juist met topografie en Engels! Met brede aanbod aan vakken, thema’s en toetsvragen biedt Squla voor ieder kind de juiste uitdaging! Altijd en overal toegang tot de lesstof? Nu 6 maanden voor €50.

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 3 t/m 6

Nu op Squla: dansend de toetsen door

Toetsvragen bevatten vaak meer context. Zo is een rekenvraag ineens geen simpele som, maar een verhaaltje. Door te oefenen met die manier van vragen, voorkom je verwarring. Extra leuk: de toetsvragen worden afgewisseld met dansjes door TikTokkers Carmen en Myron, zo wordt het brein even goed wakker geschud! 

Handige tafeltrucs leren? Bekijk de video!

Wil jij op een leuke manier tafels oefenen? Carmen heeft handige tafeltrucs en spelletjes waarmee je gemakkelijk alle tafels van 1 t/m 10 uitrekent. Bijvoorbeeld de verwisseltruc, halveren, verdubbelen en de tafelbingo. Heb je meer zin om te dansen? Leer dan de tafeldans! Zo vergeet je die tafels nooit meer. Let’s go!

Extra ondersteuning bij lezen en spellen met TaalExtra

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is er meer aan de hand en is het nodig om extra actie te ondernemen? Schrijft je kind bijvoorbeeld letterlijk op wat hij hoort, of blijven spellingregels – ondanks veel oefenen – maar niet hangen? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen. Via een persoonlijke leerroute leert je kind stap voor stap alle spellingregels en wordt hij spelenderwijs beter in spellen en lezen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Oefen altijd en overal

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Handige tips en downloads voor thuis

Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling voor als jullie samen thuis zitten!