Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Voor de sterke starters

Met Squla trapt je kind dit nieuwe schooljaar extra goed af. Want naast alle schoolvakken, themaquizzen en vreemde talen, zijn er nu ook spannende Escape Games! Maak de puzzels, kraak de codes en los zo het mysterie op! Je kind oefent altijd op eigen tempo en niveau. Leuk leren ervaren? Nu €12 korting op een jaar Squla en nog 6 dagen een rugzak cadeau.

De Escape Game-poster via school ontrafeld?

Deze maand op Squla: Escape Game

Op Squla is er elke maand een ander thema! Deze maand wordt je kind meegesleept in drie verschillende Escape Games. Zo staat er ineens een caravan op het schoolplein, helpt je kind met het oplossen van een hack én zijn er vreemde voetstappen in de schoolgangen gesignaleerd. Door de mysteries op te lossen, oefent je kind met rekenen, klokkijken én tijdsvolgorde! Spannend én leerzaam.

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 3 t/m 6

Handige tafeltrucs leren? Bekijk de video!

Wil jij op een leuke manier tafels oefenen? Carmen heeft handige tafeltrucs en spelletjes waarmee je gemakkelijk alle tafels van 1 t/m 10 uitrekent. Bijvoorbeeld de verwisseltruc, halveren, verdubbelen en de tafelbingo. Heb je meer zin om te dansen? Leer dan de tafeldans! Zo vergeet je die tafels nooit meer. Let’s go!

Vernieuwd op Squla: het vak taal

Je kind gaat aan de haal met taal! Lidwoorden en zelfstandige naamwoorden: weet jij nog wat dat is? Je kind binnenkort wel! In de vernieuwde grammaticaquizzen in het vak taal komt het namelijk aan bod. Zo oefent jouw kind op een grappige manier, met taal- en redekundig ontleden!

Extra ondersteuning bij lezen en spellen met TaalExtra

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is er meer aan de hand en is het nodig om extra actie te ondernemen? Schrijft je kind bijvoorbeeld letterlijk op wat hij hoort, of blijven spellingregels – ondanks veel oefenen – maar niet hangen? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen. Via een persoonlijke leerroute leert je kind stap voor stap alle spellingregels en wordt hij spelenderwijs beter in spellen en lezen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Start het schooljaar goed!

Squla (default)

De leukste manier van leren! Oefen met rekenen, taal en andere vakken. Altijd op eigen niveau. Nu met €12 korting op een jaarlidmaatschap!

Handige tips en downloads voor thuis

Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling voor als jullie samen thuis zitten!