Alle vakken op één platform, voor elk niveau

Image 1

Oefen op eigen niveau

Stel eenvoudig het groepsniveau naar boven of beneden bij. Bij een aantal vakken past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

De leukste manier van leren

Zoekt je kind meer uitdaging? Of juist extra oefening? Met het brede aanbod aan vakken, actuele thema’s en verschillende niveaus is er voor elk kind voldoende uitdaging. De quizzen zijn aangepast op de leerdoelen én de belevingswereld van kinderen. Ook een kind in de onder- of bovenbouw? Bestel Squla voor beide kinderen! Voor het tweede kind betaal je nu tijdelijk maar € 1 p/m.

Nu op Squla: Filmworkshops met Lisanne Dijkstra

Ready, set, go! Deze herfstvakantie vindt je kind de coolste film- en animatieworkshops in samenwerking met Cinekid op Squla. Lisanne, bekend van TikTok, neemt je kind mee langs verschillende technieken in het vak Checkit!. Van een flipboekje en een stop-motion tot het maken van een thaumatroop! Een wat..? Wees gerust: het enige dat je nodig hebt is een telefoon, pen én papier! Met behulp van de workshops maakt je kind binnen no-time een eigen video of animatie!

Kijk, zo ziet Squla eruit voor jouw kind

Vakken voor groep 3 t/m 6

Handige tafeltrucs leren? Bekijk de video!

Wil jij op een leuke manier tafels oefenen? Carmen heeft handige tafeltrucs en spelletjes waarmee je gemakkelijk alle tafels van 1 t/m 10 uitrekent. Bijvoorbeeld de verwisseltruc, halveren, verdubbelen en de tafelbingo. Heb je meer zin om te dansen? Leer dan de tafeldans! Zo vergeet je die tafels nooit meer. Let’s go!

Vernieuwd op Squla: het vak taal

Je kind gaat aan de haal met taal! Lidwoorden en zelfstandige naamwoorden: weet jij nog wat dat is? Je kind binnenkort wel! In de vernieuwde grammaticaquizzen in het vak taal komt het namelijk aan bod. Zo oefent jouw kind op een grappige manier, met taal- en redekundig ontleden!

Extra ondersteuning bij lezen en spellen met TaalExtra

Elk kind maakt wel eens een spellingfoutje. Maar wanneer is er meer aan de hand en is het nodig om extra actie te ondernemen? Schrijft je kind bijvoorbeeld letterlijk op wat hij hoort, of blijven spellingregels – ondanks veel oefenen – maar niet hangen? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen. Via een persoonlijke leerroute leert je kind stap voor stap alle spellingregels en wordt hij spelenderwijs beter in spellen en lezen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Veilige speelomgeving

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Image 1

Ontwikkeld door onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar is ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Squla spelen kan overal!

Squla voor het hele gezin!

Squla (pages)

De leukste manier van leren! Oefen met rekenen, taal en andere vakken. Bestel Squla nog 10 dagen met €12 korting op een jaarlidmaatschap!

Handige tips en downloads voor thuis

Deze handige blogs, leuke spelletjes en opdrachten zorgen voor extra variatie en afwisseling voor als jullie samen thuis zitten!