Bedenktijd en retourneren

Mag ik Squla retourneren/annuleren?

Je hebt altijd het recht om je Squla-lidmaatschap 30 dagen na het afsluiten, zonder opgaaf van redenen, te annuleren. De wettelijke bedenktijd is 14 dagen, maar bij ons krijg je 30 dagen bedenktijd. Waar dit op neerkomt, is dat je rustig over je bestelling kunt nadenken. De bedenktijd van 30 dagen gaat in op de dag dat jij jouw Squla-lidmaatschap bevestigt.

Voorwaarden retourneren/annuleren?

Je kunt gebruik maken van de bedenktijd door ons te laten weten dat je het bestelde lidmaatschap wilt annuleren. Je kunt dit aan ons per email sturen via klantenservice@squla.nl.

Daarnaast kan je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit formulier kan je ingevuld per post aan ons opsturen of per mail versturen.

Je dient binnen 30 dagen na bevestiging van je bestelde lidmaatschap aan ons kenbaar te maken dat je gebruik maakt van de bedenktijd.

Wanneer je van ons een fysiek pakket hebt ontvangen, zoals bij Bitsbox X Squla, dien je het ontvangen pakket op eigen kosten terug te sturen. Lees hier meer over het retourneren van Bitsbox X Squla.

Gevolgen inroepen bedenktijd

Na ontvangst van jouw bevestiging betalen wij het volledige orderbedrag terug. We betalen je zo snel mogelijk terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn van jouw bevestiging. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van de gekozen betaalmethode.