Image

Pers

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht? Wil je meer weten over één van onze producten of waarom leuk leren werkt? Neem dan contact op met:

Tijntje Louwers
tijntje@squla.com
+31 (0)6 54 61 29 46

Thuis oefenen met schoolaccount

Al tien jaar lang is Squla de grootste verstrekker van gratis aanvullend onderwijs in Nederland. Middels Squla in de Klas oefenen elke dag tienduizenden kinderen op een leuke manier op school met de lesstof. Ook in deze onzekere tijden blijven wij leerkrachten en leerlingen hiermee ondersteunen. Squla in de Klas is nu ook thuis gratis te gebruiken onder schooltijd. De leerkracht kan met de BRIN-code via squla.nl/leerkracht een account aanmaken voor ieder kind in de klas. Met dit account kan thuis Squla worden gespeeld tijdens reguliere schooltijden. 

Het enige dat hiervoor nodig is, is een mobiele telefoon, tablet of computer, de gebruikersnaam (‘nickname’) en het wachtwoord van het kind. Via het leerkracht-account kan de leerkracht de voortgang van ieder kind blijven volgen.

Ouders kunnen natuurlijk ook zelf een account voor hun kind aanschaffen. Dit geeft 24/7 toegang tot het Squla-platform en ouders kunnen de voortgang van hun kind in de gaten houden. Squla is er voor ieder kind, in elke groep, op elk niveau en ook voor kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Daarom werken wij samen met o.a. Stichting Leergeld en het Jeugdeducatiefonds. Kijk hier voor meer informatie.

Wij wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijden toe. En veel speelplezier natuurlijk!

Squla in het kort

Image 1

Spelenderwijs leren

Alle vragen zijn verpakt in leuke quizzen en games die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Image 1

 Het meest complete oefenplatform

Meer dan 70.000 games, quizzen en uitlegfilmpjes in alle schoolvakken.

Image 1

Oefenen op je eigen niveau

Squla is er voor ieder kind, of dat het kind nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt.

Duizenden kinderen en leerkrachten gebruiken Squla al

kinderen speelden op Squla

vragen zijn er beantwoord

jaar is door alle kinderen samen geleerd

Persberichten

Squla in het nieuws

Squla werkt samen met

Voor de producten TaalExtra, WoordExtra en Programmeren werken wij samen met externe experts en wordt de kennis van de partijen gebundeld.

Downloads