Image

Raad jij Het Geluidje?

Zet de radio maar aan deze zomer! In juli 2023 kan je kind namelijk meedoen aan de speciale junior editie van Het Geluid op Q-music. Raadt jouw kind wat Het Geluidje is? Dan wint hij een Squla-pakket, met een gratis jaarlidmaatschap en andere leuke prijzen! Geen idee wat Het Geluidje is, maar wel graag Squla spelen?

Squla en Qmusic werken samen!

Elke werkdag rond 07:30 uur wordt Het Geluidje afgespeeld in de Q-ochtendshow (17 t/m 27 juli). Zodra jullie de oproep horen, kan je jouw kind aanmelden door een gratis bericht te sturen in de Q-app.

Raadt jouw kind wat Het Geluidje is? Dan wint hij een jaarlidmaatschap op Squla, maar ook een vakantieboek, rugzak en spionnenpen!

Wat is Squla?

Squla is een online leerplatform voor kinderen met de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Op Squla kan je kind spelenderwijs aan de slag met educatieve quizzen en games.

Image 1

Squla is gebouwd volgens de principes van de groeimindset. Fouten maken mag, deze kunnen later verbeterd worden, en doorzetten wordt beloond met leuke goodies en games!

Image 1

Ieder kind leert op zijn eigen niveau en tempo, of hij nu extra oefening nodig heeft, of juist meer uitdaging zoekt. Zo blijft je kind gemotiveerd en blijft het leren leuk!

Image 1

Squla heeft meer dan 15.000 quizzen en games over de basisschoolvakken en andere onderwerpen. Raak nooit uitgespeeld, van quizzen over rekenen tot quizzen over goochelen!

Speel de geluidsquizzen


Welk geluid maakt een ezel? Hoe klinkt een piano? Op Squla vind je van 17 tot 30 juli geluidsquizzen in het vak ‘de Wereld’ (peuters tot groep 3) en ‘Natuur & Techniek’ (groep 4 tot 8). Je kind leert de geluiden van instrumenten en dieren herkennen én komt meer te weten over filmgeluiden.

Benieuwd hoe leuk deze quizzen zijn? Ervaar het zelf in deze korte geluidsquiz.Win een Squla-pakket

Raadt jouw kind Het Geluidje? Dan wint hij een Squla-pakket met:

  • Een jaarlidmaatschap op Squla
  • Het Squla vakantieboek
  • De Squla-rugzak
  • Een spionnenpen

Als jouw kind al een Squla-lidmaatschap heeft, zal deze met een heel jaar verlengd worden.

Helaas niet gewonnen, maar wel graag Squla spelen? Met de kortingscode QMUSIC krijg je nu €5 korting op een jaarlidmaatschap!