Squla voor ieder kind in Nederland

Squla is er voor elk kind op elk niveau, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met Stichting Leergeld, het Jeugdeducatiefonds en School’s Cool.

Bekijk wat we voor jouw kind of organisatie kunnen betekenen.

Iedereen met plezier naar school

Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan en goed meekomen. Het thuis oefenen met Squla geeft zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind, ook kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Via Stichting LeergeldJeugdeducatiefonds en School’s Cool kunnen kinderen thuis gratis Squla spelen. Wil je ook een samenwerking met Squla starten? Stuur dan een e-mail naar lisa@squla.com.

Squla werkt samen met

Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben. Voor deze kinderen is Squla gratis te spelen. Daarvoor werken wij samen met verschillende organisaties.

Woordenschat vergroten met WoordExtra

Voor alle peuters en kleuters heeft Squla WoordExtra ontwikkeld, een gratis programma waarmee kinderen de noodzakelijke woorden kunnen leren die ze nodig hebben voor een goede start in groep 3. Sommige kleuters kennen maar 200 tot 300 Nederlandse woorden, of zelfs nog minder. In WoordExtra worden de 2.000 belangrijkste woorden geoefend.

JINC: Betere start op de arbeidsmarkt

Squla is partner van JINC, een non-profitorganisatie die jongeren uit een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Onze Squla-collega’s treden op als vrijwilliger, in de rol van trainer en coach. We laten jongeren kennismaken met beroepen in ons bedrijf, helpen ze ontdekken welk werk bij hen past en leren ze solliciteren. Zo hebben we de kans om een verschil te maken in hun leven. En we krijgen er een inspirerende ervaring en sterkere maatschappijbinding voor terug!

WRTS

Wist je dat oefenplatform WRTS bij Squla hoort? WRTS wil net als Squla dat iedereen met plezier en succes naar school gaat, ook als leerlingen het thuis iets minder breed hebben. Via Stichting Leergeld, Meedoen in Rotterdam en Als ik later groot ben kunnen leerlingen daarom thuis gratis met WRTS Premium oefenen.

Informeer bij je school of gemeente naar samenwerkingen met deze instanties. Ben je zelf een instantie, dan kun je via lisa@wrts.nl WRTS codes aanvragen, of hier meer informatie vinden.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar lisa@squla.com.