Squla werkt

Bij Squla geloven we in de kracht van leuk leren. Als je plezier hebt in leren heb je niet alleen betere resultaten, maar je durft fouten te maken en uitdagingen aan te gaan. En als leren zo leuk is, dat jouw kind uit zichzelf aan de slag gaat met oefenen, dan komt die er wel.

Spelenderwijs oefenen en leren

Iets blijft beter hangen, als je er plezier in hebt. Daarom wordt de lesstof op Squla afgewisseld met motiverende quizzen, spelletjes én beloningen. Met de gespaarde munten kan je kind iets uitzoeken in de online prijzenkast. Dit zorgt voor een leuke en plezierige leerervaring voor ieder kind!

Leren is fouten durven maken

Niet alleen bij Squla vinden we dat het juist de fouten zijn die je verder brengen. Ook kinderpsycholoog Tischa Neven onderschrijft deze boodschap. Oefenen heeft altijd zin en door van je fouten te leren, kun je groeien.

Wetenschappelijk bewezen

Wij wisten het al lang, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen: Squla werkt! Dit bleek uit een studie die Squla deed in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam naar de zomerdip onder bijna duizend leerlingen in heel Nederland. Tijdens de zomervakantie is onderzocht wat de effecten zijn van Squla. Kinderen die tijdens de vakantie Squla speelden, hadden 40% minder terugval dan kinderen die dit niet hadden gedaan. Het onderzoek is onlangs gepubliceerd in het International Journal of Educational Research

Kom oefenen met de nieuwe quizzen en games!

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!