Squla werkt! Lees onze reviews en het wetenschappelijk onderzoek.

Wetenschappelijk bewezen
Squla werkt!

Wij wisten het al lang, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen: Squla werkt! Samen met de Universiteit van Amsterdam onderzochten we de effecten van Squla tijdens de zomervakantie. Wat bleek? Kinderen die tijdens de vakantie Squla speelden, hadden 40% minder terugval dan kinderen die dit niet hadden gedaan. Het onderzoek is gepubliceerd in het International Journal of Educational Research.

Kinderen die Squla spelen thuis

Kinderen die Squla spelen op school

Leerkrachten die Squla gebruiken in de klas

Wat vinden ouders van Squla?

4,2
28.300 reviews
 • Echt leuk leren!

  “Mijn dochter en ik hebben al een tijdje Squla. De educatieve spellen zijn heel leuk en het helpt haar school leuker en makkelijker te maken (ook al gaat ze goed mee op niveau). Dank jullie wel Squla en ga vooral zo door!”

  Wouter

 • Voor kinderen die vakken lastig vinden

  “Het is super leuk en leerzaam, vooral voor de kinderen die sommige vakken lastig vinden, zoals rekenen of Engels. Met Squla kan je kind op een leuke en leerzame manier verder groeien.”

  Carina

 • Mijn zoon wil vaker oefenen

  “Door spelenderwijs te leren op Squla, wil mijn zoon vaker oefenen. Hij pakt het op deze manier ook sneller op.”

  Ela

En wat vinden de kinderen zelf?

4,2
28.300 reviews
 • Een 10 voor de rekentoets

  “Jullie app is geweldig! Door Squla heb ik een 10 voor mijn rekentoets gehaald. Bedankt!”

  Fatima

 • Door Squla ben ik heel erg gegroeid

  “Het is een hele fijne app. Het is een leuke manier om te leren. Het leukste vind ik dat het zo vrolijk is en de spelletjes. Door Squla ben ik heel erg gegroeid. Daarom geef ik 5 sterren.”

  Anoniem

 • Je wilt extra je best doen

  “Eerst was leren saai, maar met Squla is leren leuker geworden!🤗 En je wilt extra je best doen en veel meer oefenen, omdat je er dan een beloning voor krijgt.”

  Beertje B

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Proberen? 30 dagen geldteruggarantie!