Squla werkt

Wetenschappelijk bewezen

Wij wisten het natuurlijk al, maar het is ook wetenschappelijk bewezen: Squla werkt! Samen met de Universiteit van Amsterdam onderzochten we het effect van Squla tijdens de zomervakantie. Wat bleek? Kinderen die tijdens de vakantie Squla deden, hadden 40% minder terugval dan kinderen die dit niet deden. Het onderzoek is gepubliceerd in hetInternational Journal of Educational Research.

Wat vinden ouders?

4,2
28.300 reviews
 • Echt leuk leren!

  “Mijn dochter en ik hebben al een tijdje Squla. De educatieve spellen zijn heel leuk en het helpt haar school leuker en makkelijker te maken (ook al gaat ze goed mee op niveau). Dank jullie wel Squla en ga vooral zo door!”

  Wouter

 • Voor kinderen die vakken lastig vinden

  “Het is super leuk en leerzaam, vooral voor de kinderen die sommige vakken lastig vinden, zoals rekenen of Engels. Met Squla kan je kind op een leuke en leerzame manier verder groeien.”

  Carina

 • Mijn zoon wil vaker oefenen

  “Door spelenderwijs te leren op Squla, wil mijn zoon vaker oefenen. Hij pakt het op deze manier ook sneller op.”

  Ela

Wat vinden kinderen?

4,2
28.300 reviews
 • Een 10 voor de rekentoets

  “Jullie app is geweldig! Door Squla heb ik een 10 voor mijn rekentoets gehaald. Bedankt!”

  Fatima

 • Door Squla ben ik heel erg gegroeid

  “Het is een hele fijne app. Het is een leuke manier om te leren. Het leukste vind ik dat het zo vrolijk is en de spelletjes. Door Squla ben ik heel erg gegroeid. Daarom geef ik 5 sterren.”

  Anoniem

 • Je wilt extra je best doen

  “Eerst was leren saai, maar met Squla is leren leuker geworden!🤗 En je wilt extra je best doen en veel meer oefenen, omdat je er dan een beloning voor krijgt.”

  Beertje B

Squla (pages)

Begin het schooljaar goed. Nu met €15 back2school-korting op een jaarlidmaatschap en een scheurkalender cadeau.

Vanaf €15 korting p/j