Wat vinden Squla-gebruikers?

Wat vinden ouders?

4,4

15.200 reviews
 • Voor kinderen die vakken lastig vinden

  Onze dochter komt vaak met weetjes die ze geleerd heeft. Als ouder is het leuk dat we op maandag de mail krijgen waarin we zien wat Sophie gedaan heeft op Squla! Ook fijn dat Squla aansluit op school, zo oefent Sophie de dingen die ze nog lastig vindt.

  – Chantal

 • Verantwoorde schermtijd

  Mijn kids zijn inmiddels 7 en 9 en maken veel gebruik van Squla! Regelmatig ruziën ze om de iPad met de Squla-accounts wie het eerst mag spelen. Voor ons valt Squla onder verantwoorde schermtijd, dus daar zijn we soepeler mee!


  – Cyrille

 • Leuke extra uitdaging

  Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Squla geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan. Omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.


  – Floortje

Wat vinden kinderen?

4,4

15.200 reviews
 • Ik word beter in alles

  Leren wordt afgewisseld met spelletjes en ik zie dat ik goed word in alles (als ik niet mag opscheppen)

  – F. (groep 6)

 • Ik mag gewoon nog een keer

  Fijn dat ik vragen opnieuw mag doen als ze fout zijn :))))


  – A. (groep 4)

 • Ik leer interessante weetjes

  Geschiedenis vind ik het leukst, want er zijn super leuke, interessante weetjes over de Tweede Wereldoorlog.

  – B. (groep 7)

Wat vinden leerkrachten?

4,4

15.200 reviews
 • Stimulerend voor kinderen

  Heldere opdrachten en niet te gehaast. Aangeboden zoals het op school ook gebeurt. Stimulerend voor kinderen, vanwege het behalen van punten. Mooi vormgegeven materiaal.


  – Karin (leerkracht Op ’t Hof – de Malsenburg)

 • Ze willen direct aan de slag

  De kinderen kunnen zelfstandig, op eigen niveau, aan de slag. Squla past bij de wereld van kinderen. Wanneer ik het woord ‘Squla’ laat vallen, staan ze te trappelen om aan de slag te gaan!


  – Benjamin (leerkracht ’t Palet)

 • Leuk en leerzaam tegelijkertijd

  Alle kinderen werken met plezier op Squla! Ik zet het in als extra werk, maar zo voelt het niet. De kinderen vinden het juist leuk! Voor mij moet extra werk in de klas leuk en leerzaam zijn. Dit is beide onderdeel van de Squla-methode.

  – Henk (leerkracht De Bogen)

Wetenschappelijk bewezen

Wij wisten het natuurlijk al, maar het is ook wetenschappelijk bewezen: Squla werkt! Samen met de Universiteit van Amsterdam onderzochten we het effect van Squla. Wat bleek? Kinderen die in de zomervakantie Squla speelden, hadden 40% minder terugval dan kinderen die dit niet deden. Het onderzoek is gepubliceerd in hetInternational Journal of Educational Research.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!