Image

De Nederlandse taal oefenen

Wat is het onderwerp in de zin? En wat bedoelen ze met: de kat uit de boom kijken? Met Squla wordt het leren van de Nederlandse taal een eitje! De vragen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en sluiten aan op de lesstof van school. Van het alfabet en leestekens, tot zinsontleding en woordsoorten; alle thema’s komen aan bod.

Ook peuters en kleuters oefenen op Squla al met taal. De leuke quizzen en spelletjes bevatten afbeeldingen en audio-ondersteuning, waarmee ze spelenderwijs hun woordenschat kunnen uitbreiden. Niet alleen goed voor de cognitieve ontwikkeling van je kind, het helpt ook om andere mensen beter te begrijpen en met hen te communiceren! Wel zo handig!

Het oefenen van de Nederlandse taal wordt nog leuker met deze taalspelletjes!

Het leren van de Nederlandse taal kan voor je kind soms best lastig zijn. Zeker als het oefenen niet echt vanzelf gaat. Maar het wordt een stuk leuker door er een spelletje van te maken. Print snel deze leuke taalspelletjes en oefenen maar!

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Niet tevreden? Ontvang binnen 30 dagen je geld terug!

Tips voor het leren van de Nederlandse taal