Image

Taal oefenen

Wat is het onderwerp in de zin? En wat bedoelen ze met: de kat uit de boom kijken? Met Squla wordt het leren van de Nederlandse taal een eitje! De vragen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en sluiten aan op de lesstof van school. Van het alfabet en leestekens, tot zinsontleding en woordsoorten; alle thema’s komen aan bod.

Ook peuters en kleuters oefenen op Squla al met taal. De leuke quizzen en spelletjes bevatten afbeeldingen en audio-ondersteuning, waarmee ze spelenderwijs hun woordenschat kunnen uitbreiden. Niet alleen goed voor de cognitieve ontwikkeling van je kind, het helpt ook om andere mensen beter te begrijpen en met hen te communiceren! Wel zo handig!

Oefen klanken met de klankkauwers

In één van de nieuwste games leert je kind alles over klanken met de klankkauwers! Maar wie zijn de klankkauwers op Squla? Het zijn de hongerige monsters die ieder van een specifieke klank houden. En deze monsters moeten gevoed worden met de juiste klank! Voed de monsters snel én correct, want zo haal je een hoge score. Klanken leren nog nooit zo leuk geweest!

Oefen Nederlands met taalspelletjes!

Het leren van de Nederlandse taal kan voor je kind soms best lastig zijn. Zeker als het oefenen niet echt vanzelf gaat. Maar het wordt een stuk leuker door er een spelletje van te maken. Print snel deze leuke taalspelletjes en oefenen maar!

Verder oefenen met de Nederlandse taal?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Meer tips?