Image

Natuur en techniek oefenen in het basisonderwijs


Hoe ziet een machine er van binnen uit? En waarom doet de machine wat hij moet doen? Ook de aarde en mensen hebben allerlei krachten, die lijken op kleine machines. Ga samen met het vak Natuur en Techniek op onderzoek uit en leer je alles over deze verschillende krachten! Wat zijn bijvoorbeeld zintuigen? En hoe krijg je elektriciteit? Ook ontdekt je kind van alles over planten en dieren, materialen en de voortplanting.

Extra leuk: het vak bevat veel uitlegfilmpjes en proefjes die je zelf thuis kan uitvoeren. Zo ontdekt je kind spelenderwijs  alles over de krachten van de natuur. 

Leer meer over natuur en techniek met leuke proefjes voor thuis!

Natuurkundige Adriaan laat in verschillende filmpjes de leukste en leerzaamste proefjes en experimenten zien. Zo leert je kind meer over techniek, door het zelf te doen! De zintuigen, ruimte, kracht en energie komen aan bod. Alvast een voorproefje? Neem een kijkje in een van de doebladen!

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla. Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie!

Nu van € 7,95 voor € 6,95 p/m

Tips voor natuur & techniek