Image

Onder de loep nemen

Hoe ziet een machine er van binnen uit? En waarom doet de machine wat hij moet doen? Ook de aarde en mensen hebben allerlei krachten, die lijken op kleine machines. Ga samen met het vak Natuur en Techniek op onderzoek uit en leer je alles over deze verschillende krachten! Wat zijn bijvoorbeeld zintuigen? En hoe krijg je elektriciteit? Ook ontdekt je kind van alles over planten en dieren, materialen en de voortplanting.

Extra leuk: het vak bevat veel uitlegfilmpjes en proefjes die je zelf thuis kan uitvoeren. Zo ontdekt je kind spelenderwijs  alles over de krachten van de natuur. 

Leer meer over natuur en techniek met leuke proefjes voor thuis!

Natuurkundige Adriaan laat in verschillende filmpjes de leukste en leerzaamste proefjes en experimenten zien. Zo leert je kind meer over techniek, door het zelf te doen! De zintuigen, ruimte, kracht en energie komen aan bod. Alvast een voorproefje? Neem een kijkje in een van de doebladen!

1, 2, 3… Ready for take-off: de ruimte in met André Kuipers

Weet je kind wat een astronaut eet als hij in de ruimte is? En wat is het verschil tussen een ster en een planeet? Wat is er nu leuker dan les te krijgen van astronaut André Kuipers? Dat kan met de ruimte-quizzen! Je kind ontdekt alles over sterren, het heelal en het leven van een astronaut. Extra leuk: in leuke uitlegfilmpjes vertelt André Kuipers over het heelal, de aarde en deelt hij leuke feitjes!

Verder oefenen met natuur en techniek?

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor natuur & techniek