Image

Zonder zijwieltjes

Op de fiets, lopend of met de auto. Wanneer je kind op weg is, heeft hij te maken met verkeersregels. Het is daarom heel belangrijk om deze regels op jonge leeftijd goed te leren. Voor alle groepen (vanaf de peuters t/m groep 8) worden op Squla met leuke games en quizzen de verkeersregels geoefend en meer over (verkeers) veiligheid geleerd. Want waar staan precies haaientanden voor? En hoe ziet een stopbord eruit? 

In samenwerking met ANWB zijn er quizzen rondom het thema verkeer ontwikkeld. De quizzen sluiten aan op de belevingswereld van het kind en zijn ondersteund met leuke illustraties. Zo leert je kind waarop gelet moet worden in het verkeer en kan hij straks zelfstandig naar school. Wel zo veilig! 

In samenwerking met ANWB

ANWB is een vereniging die ervoor zorgt dat alle mensen, van jong tot oud, veilig onderweg kunnen. Sinds 2006 biedt ANWB ook het verkeerseducatieprogramma Streetwise aan op basisscholen. Om nog meer kinderen veilig deel te leren nemen aan het verkeer, slaan de ANWB en Squla de handen ineen. In samenwerking met de ANWB heeft Squla voor alle groepen een verkeersprogramma opgesteld, waarbij belangrijke verkeersthema’s verpakt zijn in leuke quizzen en games. Want of je kind nu loopt, fietst of achterin de auto zit, het is belangrijk alle verkeersregels goed te kennen.

Verder oefenen met de lesstof?

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor het oefenen van de verkeersregels