Image

Verkeer oefenen

Op de fiets, lopend of met de auto. Wanneer je kind op weg is, heeft hij te maken met verkeersregels. Het is daarom belangrijk om deze regels op jonge leeftijd goed te leren. In alle groepen wordt op Squla met leuke games en quizzen de verkeersregels geoefend en meer over (verkeers)veiligheid geleerd. Waar staan haaientanden precies voor? En hoe ziet een stopbord eruit? 

In samenwerking met ANWB zijn er speciale verkeersquizzen ontwikkeld. De quizzen sluiten aan op de belevingswereld van je kind en zijn ondersteund met leuke illustraties. Zo leert je kind waarop gelet moet worden in het verkeer en kan hij straks zelfstandig naar school. Wel zo veilig! 

In samenwerking met ANWB

Sinds 2006 biedt ANWB het educatieprogramma Streetwise aan op basisscholen. Om nóg meer kinderen veilig deel te leren nemen aan het verkeer, hebben ANWB en Squla een verkeersprogramma opgesteld, belangrijke verkeersthema’s zijn verpakt in leuke quizzen en games. Of je kind nu loopt, fietst of achterin de auto zit, het is belangrijk dat je kind veilig deelneemt aan het verkeer!

Verkeersspelletjes voor iedere groep

Door op de basisschool aandacht te besteden aan het verkeer, wordt je kind zich bewuster van de regels en de risico’s. Wat moet je doen voordat je oversteekt? Wat is mijn plek op de weg? Wie heeft er voorrang? Squla heeft samen met de ANWB praktische, leuke en leerzame verkeersspelletjes ontwikkeld. Zo is de fietsrit van én naar school een stuk veiliger!

Leren over verkeer en meer?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Tips voor het oefenen van de verkeersregels