Image

Verkeersregels leren op de basisschool

Op de fiets, lopend of met de auto. Wanneer je kind op weg is, heeft hij te maken met verkeersregels. Het is daarom heel belangrijk om deze regels op jonge leeftijd goed te leren. Voor alle groepen (vanaf de peuters t/m groep 8) worden op Squla met leuke games en quizzen de verkeersregels geoefend en meer over (verkeers) veiligheid geleerd. Want waar staan precies haaientanden voor? En hoe ziet een stopbord eruit? 

In samenwerking met ANWB zijn er quizzen rondom het thema verkeer ontwikkeld. De quizzen sluiten aan op de belevingswereld van het kind en zijn ondersteund met leuke illustraties. Zo leert je kind waarop gelet moet worden in het verkeer en kan hij straks zelfstandig naar school. Wel zo veilig! 

Zet je licht aan! met de ANWB-quizzen op Squla

Weet jouw kind wat alle verkeersborden betekenen? Waarom is het belangrijk dat de hand wordt uitgestoken? En doen zowel jullie voor- als achterlicht het? Nu de dagen korter én donkerder worden is het extra belangrijk goed zichtbaar te zijn op de weg! Daarom heeft Squla samen met ANWB quizzen rondom het thema verkeer ontwikkeld. Al spelend leert jouw kind alles over de verkeersregels én (verkeers)veiligheid in Squla’s nieuwste vak: Verkeer.

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla. Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie!

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor het oefenen van de verkeersregels