Geschiedenis oefenen

Met onze geschiedenisquizzen leren kinderen uit groep 4 t/m 8 over de tijdvakken zoals die in de gangbare methodes worden aangeboden. Van Julius Caesar tot Willem van Oranje en van de uitvinding van de boekdrukkunst tot de Tweede Wereldoorlog: alles komt aan bod. Oefen op een leuke en leerzame manier de verschillende tijdvakken uit de geschiedenis.

Geschiedenis oefenen met quizzen, games en filmpjes

Je kind kan kiezen uit quizzen, oefengames en uitlegfilmpjes. Ook samen met vriendjes spelen kan, elkaar uitdagen en kijken wie er wint. Zo wordt leren leuk.

Een greep uit de tijdvakken die worden aangeboden:
  • Jagers en boeren
  • Grieken en Romeinen
  • Monniken en ridders
  • Ontdekkers en hervormers
  • Regenten en vorsten
  • Pruiken en revoluties
Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind alvast ervaring opdoen met de Cito-vraagstelling.

Cito-op-squla

Vanaf groep 3 bieden we quizzen die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de toetsen van Cito.

Bestel nu

Van de Grieken en Romeinen tot Willem van Oranje en van de uitvinding van het wiel tot de stoommachine: ieder kind heeft een andere reden om geschiedenis te oefenen op Squla.

Squla partners
Squla partners
Squla partners
Squla partners

Speel en leer thuis in alle vakken van de basisschool

Of dat je nu extra oefening nodig hebt, of op zoek bent naar meer uitdaging. Speel Squla op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Bestel nu