Image

Geschiedenis oefenen


Geschiedenis saai? Zeker niet! De mooiste en interessante geschiedenisverhalen komen tot leven met de leuke games, quizzen en uitlegfilmpjes van Squla!

Hoe leefden ridders? Waarom droeg Napoleon een pruik? Van het Oude Egypte tot de Gouden Eeuw en van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog; ieder tijdvak komt aan bod in groep 4 t/m 8. Je kind leert over het verleden. Er was eens…

Geschiedenis op de basisschool

Met het vak geschiedenis maakt je kind een reis door de tijd. Wat droegen neanderthalers tegen de kou? Waar vonden de gladiatorengevechten plaats? Wat herdenken we op 4 mei en vieren we op 5 mei? Op Squla komen alle tijdvakken van de geschiedenis aan bod: van de prehistorie tot de tijd van de televisie en computers. Bekijk de filmpjes of ga aan de slag met de leuke oefeningen!

Geschiedenis oefenen met spelletjes

Geschiedenis is meer dan alleen feitjes en jaartallen stampen. Het is beleving, je een voorstelling kunnen maken van die tijd en je verdiepen in de stof. Geschiedenis komt tot leven met de spelletjes op  Squla. Zo wordt het een vak met spannende verhalen en feiten uit een ver verleden.

Meer leren over geschiedenis?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Tips voor geschiedenis