Image

Delen zonder vervelen

Getallen herkennen, leren optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Rekenen oefenen loont! Met de quizzen en games van Squla komen alle rekensommen aan bod en leert je kind spelenderwijs steeds beter hoofdrekenen. Elk groepsniveau heeft zijn eigen missies die aansluiten bij de lesstof in de klas.

Goed om te weten, alle rekenvragen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten. Zo leert je kind klokkijken, tafels en oefent hij of zij met breuken en procenten. Oefenen met rekenen is op Squla extra leuk door de online games, zoals de katapult en bubbelprikker.

Oefen de vraagstelling van Cito, ROUTE 8 en IEP

Voor de LVS-, Entree- en eindtoets kan je kind niet leren. Maar oefenen kan wel helpen! Vanaf groep 3 maakt je kind op Squla kennis met de vraagstelling van de verschillende toetsaanbieders (Cito, ROUTE 8 en IEP). De vragen in het vak toetsen lijken qua vraagstelling op die van Cito-, ROUTE 8- of IEP. Zo oefent je kind alvast met de manier van vragen!

Adaptieve rekenquizzen

Bij Rekenen op niveau kan je kind vanaf groep 4 adaptieve quizzen spelen. Hierbij past de moeilijkheidsgraad zich vanzelf aan naar het leerniveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus! Zo hebben de quizzen altijd precies de juiste balans tussen uitdaging en plezier en blijft leren leuk!

Automatiseer de tafels

Om later breuken goed te kunnen begrijpen, is het belangrijk dat je kind de tafels kan automatiseren. Om de tafels uit het hoofd te leren, moet je blijven oefenen. Saai? Welnee! Op Squla hebben we extra veel variatie aangebracht in de tafels; van katapult-quizzen tot de ‘uit je hoofd’-missies. Je vindt de nieuwe tafelquizzen in het vak rekenen. 

Verder oefenen met rekenen?

Laat je kind óók in de vakantie oefenen op Squla! Van spelling en rekenen tot vreemde talen. Zo blijft het niveau van je kind op peil.

Vanaf € 7,95 per maand

Met deze tips wordt rekenen leuk