Image

Vreemde talen oefenen

Wanneer kinderen op een vroege leeftijd beginnen met het leren van een nieuwe taal, hebben ze minder angst voor het uitspreken. Daarnaast heeft het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd vele voordelen. In het vak vreemde talen kan je kind vanaf groep 3 aan de slag met de moderne talen Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Dit zijn de talen die worden gesproken in de landen die door Nederlanders het meeste worden bezocht in de vakantie. Bestelt je kind straks zijn eigen drankje in het restaurant? Of vraagt hij de weg?

Alle quizvragen bestaan uit een combinatie van beeld, het geschreven woord en audio. Zo wordt ook gelijk de uitspraak geoefend. Het spreken van meerdere talen is niet alleen heel leuk maar ook heel handig voor op vakantie!

Duits, Frans, Italiaans en Spaans oefenen

Sehr schön, ça va, bellissima, vamos! Op Squla is er de mogelijkheid om je kind kennis te laten maken met de Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse taal. Door hier al mee te oefenen op de basisschool legt je kind een goede basis voor de middelbare school. Werk online aan het lezen, schrijven, luisteren én spreken van de talen. Zo spreekt je kind straks een aardig woordje over de grens!

Engels als vak op de basisschool

Op de basisschool begint je kind met het leren van de Engelse taal. Op Squla kun je op een leuke, leerzame manier oefenen met Engels. Stap voor stap maakt je kind kennis met nieuwe woorden door verschillende thema’s. Zo leert je kind om zich in het Engels voor te stellen en te vertellen over school, dieren, natuur én vakantie! Zo legt je kind een stevige basis voor Engels en de vreemde talen op de middelbare school! 

Klaar om een vreemde taal te leren?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Tips voor het leren van vreemde talen