Image

Their, there and they’re

Engels is de taal van de toekomst. Wanneer kinderen vroeg beginnen met het leren van een taal, pikken ze dit vaak snel op. Geef je kind dus een voorsprong en oefen vanaf groep 1 al Engels met Squla! Breid spelenderwijs de Engelse woordenschat uit met de quizzen en games. Alle vragen zijn in het Engels geschreven of uitgesproken; zo raakt je kind snel vertrouwd met de taal.

Vanaf groep 4 leert je kind Engels lezen, verstaan en spreken met de adaptieve quizzen. De moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan aan het niveau. Zo heeft je kind de Engelse taal binnen no-time onder de knie! Easy peasy!

Adaptieve quizzen om met Engels te oefenen

Bij Engels op niveau (vanaf groep 3) kan je kind adaptieve quizzen spelen. Hierbij past de moeilijkheidsgraad zich vanzelf aan naar het leerniveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus! Zo hebben de quizzen altijd precies de juiste balans tussen uitdaging en plezier, blijft je kind gemotiveerd en wordt Engels leren een fluitje van een cent!

Engelse grammatica oefenen

Een nieuwe taal leren is altijd spannend. In het basisonderwijs leert je kind al de eerste Engelse woorden ter voorbereiding op de overstap naar de middelbare school. Om je kind een vliegende start te laten maken is het belangrijk al vroeg te beginnen met de tijden, hulpwerkwoorden en andere grammaticale onderwerpen. Ready, set, Squla! 

Goed voorbereid naar de brugklas

In de brugklas komt er veel op je kind af: een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, docenten en nieuwe vakken. Daar hoort ook het leren van nieuwe talen bij. Door al op de basisschool te beginnen met Engels, is je kind straks goed voorbereid op de brugklas. Het belangrijkst bij het leren van Engels is dat je kind er plezier in heeft. Kijk samen naar een Engelse film, luister naar Engelse podcasts of doe de leuke oefeningen op Squla.

Verder oefenen met Engels?

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Vanaf € 7,95 p/m

Meer tips voor Engels?