Image

Engels oefenen

Engels is de taal van de toekomst. Wanneer kinderen vroeg beginnen met het leren van een taal, pikken ze dit vaak snel op. Geef je kind dus een voorsprong en oefen vanaf groep 1 al Engels met Squla! Breid spelenderwijs de Engelse woordenschat uit met de quizzen en games. Alle vragen zijn in het Engels geschreven of uitgesproken; zo raakt je kind snel vertrouwd met de taal.

Vanaf groep 4 leert je kind Engels lezen, verstaan en spreken met de adaptieve quizzen. De moeilijkheidsgraad wordt automatisch aangepast aan het niveau. Zo heeft je kind de Engelse taal binnen no-time onder de knie! Easy peasy!

Oefen de uitspraak

Met de spraakherkenningstool (vanaf groep 4) leert je kind zelf de eerste Engelse woordjes goed uit te spreken. Druk de rode knop op de computer, tablet of mobiel in en het oefenen kan beginnen! Je kind leert door het woord hardop te herhalen. Eerst met korte woorden, daarna met zinnen die steeds langer worden.

Leer Engels met adaptieve quizzen

Bij Engels op niveau (vanaf groep 4) kan je kind adaptief Engels oefenen. Dat betekent dat de moeilijkheidsgraad zich vanzelf aanpast naar het leerniveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus! Dit houdt de balans tussen uitdaging en plezier goed. Zo wordt Engels leren a piece of cake!

Engelse grammatica oefenen

Een nieuwe taal leren is altijd spannend. In het basisonderwijs leert je kind al de eerste Engelse woorden ter voorbereiding op de overstap naar de middelbare school. Om je kind een vliegende start te laten maken is het belangrijk al vroeg te beginnen met de tijden, hulpwerkwoorden en andere grammaticale onderwerpen. Ready, set, Squla! 

Goed voorbereid naar de brugklas

In de brugklas komt er veel op je kind af: een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, docenten en nieuwe vakken. Daar hoort ook het leren van nieuwe talen bij. Door al op de basisschool te beginnen met Engels, is je kind straks goed voorbereid op de brugklas. Het belangrijkst bij het leren van Engels is dat je kind er plezier in heeft. Kijk samen naar een Engelse film, luister naar Engelse podcasts of doe de leuke oefeningen op Squla.

Verder oefenen met Engels?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Meer tips voor Engels?