Bijles voor je kind?

Ben je op zoek naar bijles oefeningen voor jouw kind op de basisschool? Wellicht bieden de quizzen, games en uitlegfilmpjes van Squla een oplossing. Online oefenen in alle vakken van de basisschool in groep 1 t/m 8.Doe een gratis proefquiz.

Waarom bijles met Squla?

Op het online platform Squla wordt je kind gemotiveerd om spelenderwijs te leren. Door de lesstof in quizvorm, games en filmpjes aan te bieden wordt leren leuk. En wanneer leren leuk wordt, raken kinderen gemotiveerd. Het gevoel van succes is goed voor het zelfvertrouwen van je kind. Met meer dan 70.000 quizvragen en games raakt je kind niet snel uitgespeeld. Er is steeds weer iets nieuws te ontdekken.

Leuk én voordelig bijles oefeningen doen

Ouders zien Squla vaak als een leuk én voordelig alternatief voor bijles op een bijlesinstituut. De maandprijs voor een Squla lidmaatschap ligt lager dan een wekelijks uurtje bijles. Dat kinderen Squla als spelletje zien maakt het makkelijk om je kind na schooltijd zonder tegenzin extra te laten oefenen.

kinderen bijles leerzame spelletjes

Leren op eigen tempo

Op Squla krijgt je kind zijn of haar eigen account waar alle informatie over de voortgang veilig wordt opgeslagen. Alleen jij als ouder hebt hier toegang tot via je eigen ouderaccount. Je kind kan met 1 account op de computer, tablet én mobiele telefoon spelen. Oefenen kan dus niet alleen thuis, maar ook op de achterbank, in het restaurant, bij opa en oma… jij en je kind bepalen waar en wanneer er gespeeld wordt.

Doe een proefquiz

Wat biedt Squla voor kinderen die bijles nodig hebben?

  • Jij en je kind kunnen het groepsniveau lager instellen om de moeilijke onderwerpen nog even te herhalen. Dit kan ook per vak, wanneer je kind vooral moeite heeft met een specifiek onderwerp.
  • In het adaptieve spel ‘Expeditie Rekensom’ speelt je kind rekensommen altijd op eigen niveau.
  • Spelen kan op de computer, tablet en mobiele telefoon. Dat maakt het makkelijk om even een kwartiertje tussendoor wat bijles oefeningen te doen.
  • Als ouder krijg je wekelijks een rapport per mail. Zo zie je de voortgang van je kind in een handig overzicht en krijg je meer inzicht in de zwakkere en sterke vakken.
  • Extra motiverend: op Squla spaart je kind voor munten. En wanneer je kind genoeg munten heeft kan hij of zij een écht cadeautje bestellen in de Squla-cadeaushop.
  • Je kind kan alleen of tegen vriendjes spelen. Of jou uitdagen in de om-de-beurt-quiz! Wie van jullie is er slimmer?

Squla wordt ook ingezet op bijlesinstituten, bij remedial teaching, door orthopedagogen en voor kinderen die hoogbegaafd zijn. Het online oefenprogramma is al 6 jaar lang favoriet bij leerkrachten, ouders en kinderen.

kinderen bijles oefeningen

“Met behulp van Squla is mijn dochter beter geworden in rekenen. Het voordeel van Squla is dat je zelf kunt instellen of je met of zonder tijdslimiet wil werken. Bij andere oefenprogramma’s voor thuis is dat standaard het geval en daar worden mijn kinderen erg zenuwachtig van. Dat werkt averechts. Er zijn veel verschillende vakken waar ze heel veel van leren, ook als de lesstof nog niet aan de orde is geweest. Na een vraag een korte uitleg wordt gegeven. Zo leer je bijvoorbeeld dat je een som op meerdere manieren kunt uitrekenen. En Squla is vooruitstrevend. Anderhalf jaar geleden was er nog geen Scratch programmeren, en nu wel. Dus ze zijn ook nog vernieuwend.” Moeder Lianne Nijman.


Spelen met Squla: meer leerplezier en meer zelfvertrouwen!

Bestel nu