Image

Hoe kun je jouw kleine professor blijven prikkelen?

Op Squla kan een kind met een brede interesse, bovengemiddelde intelligentie of hoogbegaafdheid extra uitdaging vinden. Oefen een groepsniveau hoger om alvast met nieuwe onderwerpen te beginnen. Of speel andere vakken dan op school, zodat je kind zijn kennis kan verbreden. Bij sommige vakken zoals rekenen, past het niveau zich zelfs automatisch aan aan het niveau van je kind. Op die manier loopt hij of zij sneller door de lesstof heen, en blijft het uitdagend!

Vakken voor extra uitdaging

Op Squla vind je vakken die je niet op school krijgt, zoals vreemde talen en 21st century skills.Vergroot je woordenschat en zinsbouw in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans, oefen toekomstige vaardigheden als kritisch denken, informatie verzamelen en mediawijsheid met 21st century skills. Of speel leuke themaquizzen, leer alles over een specifiek onderwerp en de nieuwsquizzen!

Engels oefenen met Squla

Engels is de taal van de toekomst! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met Squla leren kinderen al vanaf groep 1 spelenderwijs Engels lezen, spreken en verstaan. Handig voor als je school nog niet zoveel aandacht besteedt aan Engels. Of voor als je kind een talenknobbel heeft, en zich graag verder wil ontwikkelen.

Wie is de slimste thuis?

Extra uitdaging creëer je ook door een competitie-element toe te voegen. Op Squla kan je kind een wedstrijdje of watergevecht spelen tegen andere spelers op hetzelfde groepsniveau. Iedere ronde krijg je een ander vak, dus het wordt nooit saai! En het belangrijkste: je wint altijd munten! Hoe hoger je eindigt, hoe meer munten je wint. Zo blijft het spannend en uitdagend! Extra leuk: speel als ouder een wedstrijdje tegen je kind en ontdek wie de slimste is thuis!

Vragen goed = muntjes verdienen!

Heeft je kind (bijna) alle vragen goed beantwoord? Dan krijg hij of zij XP-punten en muntjes die hij kan inwisselen voor leuke cadeautjes in de shop of kan sparen voor een volle prijzenkast.

Wat kun je nog meer doen als ouder?

  • Pas het groepsniveau aan als blijkt dat je kind te vlot door de stof gaat
  • Stel als ouder een doel in voor een bepaald vak om je kind extra uitdaging te geven
  • Ga de uitdaging aan en speel een wedstrijdje of watergevecht tegen je kind
  • Speel zoveel mogelijk nieuwe quizzen: elke week is er een nieuwe Nieuwsbegrip-quiz en elke maand een nieuwe avonturenmissie

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Leestips om je kind te blijven prikkelen