Hoe Squla haar 5de verjaardag vierde…

Pim

…met meer dan 1000 leden op het Squla-kantoor!

Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat Squla werd opgericht. En dat hebben we gevierd! Het Squla-kantoor werd 29 april 2015 omgebouwd tot een waanzinnige feestlocatie en Squla-leden waren uitgenodigd om langs te komen. Zo konden ze zien waar Squla iedere dag met veel plezier gemaakt wordt én meedoen en genieten van de leukste verjaardagactiviteiten.

Uitnodiging voor Squla-leden

Twee weken geleden ontvingen alle leden van Squla een uitnodiging voor Squla’s verjaardagfeestje. Via de website van Squla konden ze zich inschrijven om langs te komen op het kantoor van Squla in Amsterdam. Het liep storm: binnen 3 dagen waren alle plekken gereserveerd. Op Facebook konden ondertussen de voorbereidingen van het feestje worden gevolgd.

Een verjaardag om nooit te vergeten

Op 29 april om 10 uur stond er een rij voor het Squla-kantoor. Op het moment dat de deuren open gingen barstte het feest los. Gedurende de dag kwamen honderden kinderen met hun ouders langs om aan alle feestactiviteiten mee te doen. Zo was er een Q-karikaturist die gekke tekeningen maakte van onze leden. Of wat dacht je van de demo Virtual Reality, waarbij met je een oculus rift (een soort 3d-bril) in de hersenen van de mens kan rondkijken. Knappe koppen konden meedoen met onze programmeer-workshop of leuke prijzen winnen in de spannende quiz Petje Op Petje Af. Ook konden de nieuwste Squla-spellen worden getest, waren er blauwe suikerspinnen, konden er coole foto’s gemaakt worden in de Squla-photobooth en stond er een mini-arcadekast. En zoals bij een echte verjaardag hoort was er veel lekkers: sneeuwwitje liep rond met heerlijke 5-jaar-taartjes, pakjes Tjolk en appeltjes.

Squla-5-jaar-verjaardagsfeestje-petje-op-petje-af
Squla-5-jaar-verjaardag-testlab
Squla-5-jaar-verjaardagsfeestje-felicitaties

Er waren er de hele dag veel prijzen te winnen. Zo had Julian uit groep 3 het aantal blikjes in de buis goed geraden en won daarmee het Squla familiebordspel. Ook wonnen de winnaars van Petje Op Petje Af de hele dag door Squla kaartspellen en er werden onder de inschrijvers kaartjes voor het Scheepvaartmuseum en Science Center NEMO verloot.

Op naar de volgende 5 jaar!

Het enthousiasme van de aanwezig kinderen en ouders, de vele complimenten en felicitaties maakten het een verjaardag om nooit te vergeten. Reacties als “ze vonden het het leukste verjaardagsfeestje ooit” en “dat er nog vele succesvolle en leerzame jaren mogen volgen voor Squla en de kids. We love Squla”, de mooie tekeningen en lieve kaartjes zijn kersen op de taart van deze geweldige dag. We zijn absoluut van plan om nog heel lang door te gaan. Bedankt allemaal!

 

 

Benieuwd hoe deze onvergetelijke dag eruit zag?
Bekijk de foto’s en filmpjes

 

Squla (pages)

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!