Image

Squla Familiebordspel: Weet jij het beter dan je ouders?

Squla is niet alleen online te spelen, maar nu ook in de vorm van een leerzaam bordspel. Het Squla familiebordspel is gebaseerd op de gelijknamige app die al meer dan 200.000 keer gedownload is. Het bordspel is ontwikkeld door onderwijsspecialisten en game-experts. Voor elke leeftijdscategorie zijn er speciale vragen die aansluiten bij de lesstof. Extra leuk: ook volwassenen hebben hun eigen vragen. Speelplezier voor iedereen dus!

Hoe werkt het familiebordspel?

Gooi de dobbelsteen, beantwoord quizvragen over alle vakken van school en verdien zoveel mogelijk punten! Elke speler krijgt vragen op zijn eigen niveau. De speler met de meeste punten wint! Dat is pas leuk leren! Weet jij het beter dan je ouders aan tafel? Spannend tot de laatste minuut. Veel speelplezier!

Inhoud:
180 vragenkaarten met 900 vragen, 4 Squla pionnen, 4 scoreboekjes, fiches en regenboogdelen, speelbord, 2 dobbelstenen en spelregels.

Waar kan je het Squla Familiebordspel kopen?

Het familiebordspel is op twee manieren te verkrijgen. En als je het Squla familiebordspel nu koopt krijg je ook nog eens 1 maand gratis online Squla cadeau! 

  • Bij de betere speelgoedwinkel bij jou om de hoek is het Squla Familiebordspel verkrijgbaar. 
  • Het familiebordspel is heel gemakkelijk online te kopen onder andere bij Bol.com.