Image

Squla FlitsQuiz: Het supersnelle kennisspel

Squla is niet alleen online te spelen, maar ook in de vorm van leerzame gezelschapspellen. Er zijn drie FlitsQuiz spellen gemaakt voor de groepen 1 t/m 3, 4 – 5 en 6 t/m 8. De FlitsQuiz spellen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en game-experts en sluiten aan bij de belevingswereld van je kind. Oefenen in o.a. rekenen, taal en geschiedenis is nog nooit zo leuk geweest!

Hoe werkt Squla FlitsQuiz?

Test je kennis in dit flitsende kaartspel! Geef jij als snelste het juiste antwoord? Het spel bestaat uit meer dan 100 uitdagende vragen over verschillende basisschoolvakken. Draai een kaart open op tafel en bedenk het goede antwoord. Weet jij het juiste antwoord? Wees dan snel, voor je het weet is iemand je voor! Degene met de meeste punten wint. Speel snel en slim. Klaar voor de start?…Flits!
Veel speelplezier!

Inhoud:
110 kaarten met vragen, spelregels en frame met Squla-muntjes.

Waar kan je FlitsQuiz kopen?

De FlitsQuiz spellen zijn op drie manieren te verkrijgen:

  •  De FlitsQuiz spellen zijn verkrijgbaar in de Squla shop voor slechts 25.000 munten. Nog niet voldoende munten? Log snel in en spaar voldoende munten om in te wisselen voor de FlitsQuiz spellen.
  • Bij de speelgoedwinkel bij jou om de hoek zijn de FlitsQuiz spellen verkrijgbaar. Daarnaast zijn de spelling online te bestelling. Als je een van de Squla FlitsQuiz spellen nu koopt krijg je ook nog eens 30 dagen gratis online Squla cadeau!