Squla FlitsQuiz: Het supersnelle kennisspel

Squla is niet alleen online te spelen, maar ook in de vorm van leerzame gezelschapspellen. Er zijn nu drie nieuwe FlitsQuiz spellen gemaakt voor de groepen 1 t/m 3, 4 – 5 en 6 t/m 8. De FlitsQuiz spellen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en game-experts en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen in de groepen 1 t/m 8. Voor elke leeftijdscategorie is er een FlitsQuiz spel. Oefenen in o.a. rekenen, taal en geschiedenis is nog nooit zo leuk geweest!

 

flitsquiz-Squla-1
flitsquiz-Squla-2
flitsquiz-Squla-3

 

Hoe kan ik een FlitsQuiz spel kopen?

De FlitsQuiz spellen zijn op drie manieren te verkrijgen:

  • De FlitsQuiz spellen zijn verkrijgbaar in de Squla shop voor slechts 25.000 munten. Nog niet voldoende munten? Log snel in en spaar voldoende munten om in te wisselen voor de FlitsQuiz spellen.
  • Bij alle grote speelgoedwinkels zoals Bart Smit en Intertoys zijn de FlitsQuiz spellen verkrijgbaar. Als je een van de Squla FlitsQuiz spellen nu in de winkel koopt krijg je ook nog eens 30 dagen gratis online Squla cadeau!
  • flitsquiz_squla

Hoe werkt FlitsQuiz?

Test je kennis in dit flitsende kaartspel! Geef jij als snelste het juiste antwoord? Het spel bestaat uit meer dan 100 uitdagende vragen over verschillende basisschoolvakken. Draai een kaart open op tafel en bedenk het goede antwoord. Weet jij het juiste antwoord? Wees dan snel, voor je het weet is iemand je voor! Degene met de meeste punten wint. Speel snel en slim. Klaar voor de start?…Flits!
Veel speelplezier!

Inhoud:

110 kaarten met vragen, spelregels en frame met muntjes

Speel en leer thuis alle vakken van de basisschool

Tijdelijk met Squla-handdoek cadeau bij een jaarlidmaatschap!

Bestel nu