Image

Hoe kun je jouw avonturier of dagdromer op weg helpen?


Actie en avontuur, kleuren en knutselen; alles liever dan een studieboek! Heb je er zo één thuis? Met Squla houd je ze bij de les, want alle vragen zijn gegoten in quizvorm. Heeft je kind moeite met een bepaald vak als rekenen of taal? Met de leerzame quizzen en games van Squla herhaalt hij of zij spelenderwijs de lesstof van school, op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Oefenen wordt beloond met munten om cadeautjes van te kopen. Zo blijft leren leuk!

Vakken voor extra oefening

Oefen alle Nederlandse spellingregels in het vak spelling of bestudeer korte teksten bij begrijpend lezen: van gebruiksaanwijzingen tot horoscopen en van krantenartikelen tot fragmenten uit kinderboeken. Voor het vak rekenen zijn er voor groep 4 t/m 8 adaptieve quizzen beschikbaar. De moeilijkheidsgraad past zich dan automatisch aan naar het niveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk dus! En voor jou als ouder goed om te weten: alle quizzen zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en sluiten aan op de lesstof van school.

Tip: TaalExtra, voor kinderen met spellingproblemen en dyslexie

Heeft je kind spellingproblemen of een vorm van dyslexie? Dan hebben we nu ook TaalExtra, een methode ontwikkeld door orthopedagogen en dyslexie-experts om kinderen te helpen met taal, spelling en lezen. Maar het oefenen moet wel leuk zijn! Daarom zijn alle quizzen omlijst met leuke afbeeldingen, uitlegfilmpjes en games tussendoor.

Wat kun je nog meer doen als ouder?

  • Pas het groepsniveau naar beneden aan als blijkt dat je kind het niveau niet aan kan
  • Stel als ouder een doel in voor een bepaald vak om je kind te focussen op een bepaald thema binnen een vak
  • Doe ook mee! Speel een wedstrijdje of watergevecht tegen je kind

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Leestips om je kind te ondersteunen