OpenCo: een kijkje in de keuken bij Squla

Pim

OpenCo in Amsterdam

Open Co Amsterdam

Het innovatiefestival OpenCo komt op 15 mei in Amsterdam. Na eerdere succesvolle edities in New York, San Francisco en Londen is het nu de tijd voor Amsterdam. De speelruimte van dit festival vindt plaats binnen de deelnemende organisaties zelf. Geen algemene conferentieruimtes, maar direct op de vloer van de deelnemers. Meer dan 50 organisaties doen 15 mei mee. OpenCo biedt op deze manier een persoonlijke, unieke en inspirerende ervaring.

 

Op bezoek bij Squla tijdens OpenCo?

Wil je weten hoe Squla het meest complete online oefenprogramma van Nederland is geworden? Hoe de minigames, de leerzame quizzen en apps tot stand komen? Of ben je benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat ruim 60.000 kinderen elke dag weer plezier aan Squla kunnen beleven? Kom langs op 15 mei tussen 13.30 en 14.30, onze marketing specialisten, redacteuren en developers verwelkomen je graag in de wereld die wij ‘leuk leren’ noemen.

 

Wie doen er allemaal mee aan OpenCo?

Bij OpenCo vind je de meest innovatieve start-ups en snel groeiende bedrijven die je graag een kijk achter hun schermen bieden. Kijk even mee op de vloer bij Tesla, TomTom, Twitter, Uber, VanMoof, maar ook bij ING en Greetz.

 

Deelnemen?

Deelname aan het evenement is gratis. Squla opent haar deuren graag voor je!  Schrijf je nu in via EventBrite en plan via de schedule picker je route.

 

Meer informatie?

Algemene info: www.openco.nl
OpenCo Nouncies: www.opencoamsterdam.nouncy.com
En OpenCo is uiteraard ook op Twitter en Facebook te vinden!

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!