Leer op jouw manier

Ieder kind heeft zijn eigen manier van leren, zijn eigen ritme en niveau. Daarom bieden we variatie in quizzen en games, zodat er altijd een aanpak is die past bij je kind. Benieuwd wat er allemaal is? Lees snel verder!

Oefen de tafels met Stuitersommen

Tromgeroffel alsjeblieft! Squla heeft een nieuw educatief spel… Stuitersommen! Op de beat van de muziek, oefent je kind alle tafels. Oh-oh, een foutje gemaakt? Geen probleem, gewoon nog een keer proberen. Daar leert je kind juist van!

Verbind de punten

Een nieuwe vraagsoort waarbij je kind twee dingen met elkaar moet verbinden door één lijn te tekenen. Je kind kan zo eenvoudig een woord aan een afbeelding linken (appel – 🍎). Deze vraagsoort is ook handig om rijmwoorden (beer – peer) en tegenstellingen (groot – klein) te oefenen. Ervaar het direct zelf door deze korte quiz te spelen!

Leer alle klanken met Klankkauwers

Klankkauwers helpt kinderen met het oefenen van klanken. In een race tegen de klok voedt je kind hongerige monsters met precies de juiste klanken, van -g, -ch, -au, -ou, -ng tot -nk. Klinkt dat niet als een feestje? Duik snel in de wereld van Klankkauwers!

Dansen en leren met dj Q

Leren wordt één groot feest met de quizvragen van dj Q. Je kind mag muziekplaten met antwoorden gooien naar dj Q. Antwoord goed? Je kind wordt beloond met een dansje en munten! Foutje gemaakt? Geen probleem! Probeer het gewoon nog een keer.

Spring de hoogte in

Klaar met een quiz? Als beloning speelt je kind de minigame ‘de klimmer‘. Verzamel zo veel mogelijk muntjes door zo hoog mogelijk te klimmen. Je kind speelt niet met een maximaal aantal levens of pogingen, maar wél tegen de tijd. Wanneer je ‘valt’, speelt je kind verder vanaf een lager platform! Haalt jouw kind de high score?

Zoek op een vak of onderwerp

Op Squla staan meer dan 15.000 quizzen en games. Met de zoekfunctie vind de quiz die jij zoekt! Wil je een specifieke quiz spelen over tijgers? Splitsen? Breuken? Of de letter F? Typ het in de zoekbalk en je kan direct aan de slag!

Kom leren op jouw manier!

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!