VisieOnze visie

Squla gelooft dat alle kinderen leren leuk vinden. En dat als leermiddelen aansluiten bij de leef- en belevingswereld van kinderen, er grote stappen in leerresultaten mogelijk zijn. Wij zien de leerkrachten, het menselijke contact en klassikaal onderwijs als bepalend voor de kwaliteit. Squla is een aanvulling, bedoeld als hulpmiddel, om elk kind op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo te stimuleren. Volledig in lijn met de onderwijsdoelen door de overheid gesteld en in alle vakken die hij/zij op school heeft. De drie-eenheid leerkracht, ouder en kind is essentieel voor het beste resultaat, dit is wat Squla faciliteert middels quizzen, games en video’s op web, tablet en mobile apps.

Wij werken samen met

missieOnze missie

Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind. Dit wil Squla sinds we in 2010 zijn begonnen. Squla is opgericht vanuit de passie van een vader die het idee heeft dat er in het hedendaagse onderwijs zoveel meer mogelijk is met de technologie van nu. Met deze passie werken we elke dag aan Squla. Lees hier meer over hoe Squla is begonnen en waar we voor staan.

0
Kinderen die thuis Squla spelen
0
Leerkrachten op Squla
0
Kinderen die op school Squla spelen

Squla bij TEDx

26 maart 2015 sprak de oprichter van Squla, André Haardt, tijdens de TEDx AmsterdamED (education) bijeenkomst. In TEDx AmsterdamED presenteerden sprekers met verschillende achtergronden hun gedachten over het hedendaagse onderwijs.

Werken bij Squla

Squla wordt gemaakt door enthousiaste groep van onder andere onderwijs-deskundigen, game-experts, designers en developers. Neem een kijkje in de keuken van het Squla hoofdkantoor in Amsterdam.

Squla persmateriaal

Contact

Squla contact met de pers

Serge Bueters
CEO Squla
serge@squla.nl

Inge Verberk
Contact voor de pers
inge.verberk@squla.com
+31 (0)20 846 97 09

Squla helpt kinderen leuk leren in:

Squla NL     Squla FR     Squla PL