Squla speelt je kind om te groeien!

Nathalie Smulders

Je kind leert lopen met vallen en opstaan, leren praten neemt meerdere pogingen en de tekenkunsten beginnen met harde krassen buiten de lijntjes. Kinderen zien overal kansen en stappen uit hun comfortzone als dat nodig is. Met deze groeimindset durft je kind zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Deze mindset wordt bij Squla alleen maar gestimuleerd en zit in het platform verworven. Ontdek hoe Squla jouw kind helpt te groeien!

  • Spelenderwijs leren met games

Een kind leert sneller als hij ergens plezier aan beleeft. Daarom zit op Squla de lesstof van school verpakt in verschillende soorten spelletjes. Oefen bijvoorbeeld rekensommen door het juiste antwoord raak te schieten met de katapult, gooi de muziekplaat met het juiste antwoord naar dj Q, prik de juist gespelde woorden door in de bubbelprikker of fris je geheugen op met memory. Zo blijft leren leuk!

  • Het beloningssysteem

Om kinderen extra te motiveren om te leren, worden zij beloond tijdens het spelen van quizzen. Dit kan in de vorm van munten én prijzen.

Munten

Aan het einde van de quiz wordt je kind beloond met een verrassing uit de schatkist. Deze beloning kan bestaan uit heel veel muntjes. Daarnaast verdient je kind ook muntjes voor goed beantwoorde vragen. Van de verzamelde muntjes kan hij een leuk cadeautje kopen in de shop. Denk hierbij aan een spionnenpen, washitape of een bol.com cadeaukaart! 

Minigames

Aan het einde van een quiz kan je kind een toffe minigame als beloning krijgen. In deze minigames moet je kind zoveel mogelijk munten verzamelen. Dit kan in de klimmer of runner. In de klimmer klimt je kind zo hoog mogelijk in een bepaalde tijd, terwijl je kind in de runner obstakels vermijdt tijdens het rennen naar de eindsprint.  

Prijzenkast

Tijdens het spelen kan je kind prijzen winnen voor behaalde doelen, zoals de prijs rekenkampioun voor 10 goed beantwoorde quizvragen. Elke prijs heeft een ander doel waaraan een leuk plaatje is gekoppeld. Squla stimuleert jouw kind ook tijdens de quizzen om door te gaan met oefenen. Zo wordt je kind beloond voor het leerproces en niet enkel voor het eindresultaat.

  • Fouten maken mag!

Bij Squla vieren we overwinningen, maar ook de weg ernaartoe! Wanneer je kind een vraag fout beantwoordt, wordt dit niet met grote geluiden en visuele effecten benadrukt. Squla laat je kind zien wat het goede antwoord is en waarom. De persoonlijke 3D avatar doet dit aan de hand van een leuk feitje! En aan het einde van de quiz mag je kind fout beantwoorde vragen gewoon herkansen. Weet jouw kind het nu wel? Dan wordt je kind er ook nog eens voor beloond!

  • Moeilijkheidscurve

Alle quizzen in Squla zijn opgebouwd aan de hand van een moeilijkheidscurve. De lesstof wordt langzaam opgebouwd en je kind gaat pas verder als de basis is gelegd. Dus leren, oefenen en dan uit het hoofd! Op deze manier loopt de moeilijkheidsgraad synchroon met wat jouw kind kan en leert je kind het best. 

  • Spelen op eigen tempo en niveau

Niemand vindt leren leuk als het te makkelijk gaat of te moeilijk is. Daarom biedt Squla de mogelijkheid om op eigen tempo en niveau te leren. Daarom is het groepsniveau van je kind eenvoudig bij te stellen naar beneden of naar boven.

In de adaptieve rekenen, en Engels quizzen past de moeilijkheidsgraad zich automatisch aan aan het niveau van je kind. Niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk! Zo krijgt je kind altijd de juiste balans tussen uitdaging en plezier. 

  • Ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. In het ouderrapport focussen we op wat je kind al wél onder de knie heeft. Je ziet in dit rapport in één oogopslag waar je kind nog hulp kan gebruiken en waar je kind in uitblinkt. Daarnaast kan je verschillende weken met elkaar vergelijken. Zo is de voortgang van je kind makkelijk bij te houden! En ook leuk, je kunt op elk moment een berichtje sturen. Dat geeft extra motivatie!

Zo blijft leren leuk

De groeimindset vormt vanaf het begin al de basis van het platform. Om deze reden zit de lesstof van school verpakt in leuke quizzen en games. Zo stimuleert Squla op een positieve manier het ontdekken, proberen en spelenderwijs om zo jezelf te ontdekken én ontplooien! Zelfs als iets niet direct goed gaat. Squla speel je om te groeien! Wil je dit zelf ervaren? Kijk snel op het platform.

Speel de demo.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!