Squla in het Zomerpretpakket!

Sol May Olivares

Hoera! De zomer is nabij en dus ook de grote vakantie. Voor veel kinderen betekent dit een (verre) vakantie en uitjes met vriendjes of familie, maar dit geldt niet voor ieder gezin. Gezinnen met armoedestress hebben vaak geen geld om iets te doen. Nationaal Fonds Kinderhulp gunt ieder kind plezier en ontspanning tijdens de zomervakantie. Daarom is Actie Zomerpret maandag van start gegaan 🥳. Kom hieronder meer te weten over deze actie!

In het Zomerpretpakket van Actie Zomerpret zit een tas vol leuks. Denk aan wat spullen zoals een eigen voetbal, stoepkrijten, een vlieger of springtouwen. Maar ook een bioscoopbon, een dagje naar een pretpark met de trein, lees- en doeboeken (en een leuk kleurboek van Squla voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud!). Deze dingen lijken heel gewoon, maar voor sommige kinderen maken ze een groot verschil. En niet alleen voor hen: ouders zijn ook blij als ze hun kinderen zien genieten. Voor dit jaar is het doel van Actie Zomerpret maar liefst 7.500 pakketten uit te kunnen delen!

Wil jij bijdragen aan de kansgelijkheid van kinderen in Nederland en Actie Zomerpret steunen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Net als Kinderhulp wil Squla bijdragen aan de kansgelijkheid van kinderen. Squla is er voor iedereen, ook voor de kinderen die het thuis net wat minder breed hebben. Wij werken daarom samen met verschillende stichtingen en goede doelen zoals Stichting Leergeld en het Jeugdeducatiefonds. Lees hier meer.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!