Squla Impactoverzicht 2022

Lisa Potma

Squla vindt het belangrijk om leuk leren voor alle kinderen beschikbaar te maken. Daarom werken we samen met stichtingen en partners en doen we donaties, om zoveel mogelijk kinderen met plezier te laten leren. Bekijk hieronder ons Impactoverzicht van 2022!

Donaties

Door op Squla te spelen verdienen kinderen muntjes. Via de cadeaushop kunnen ze deze muntjes uitgeven aan Squla-cadeautjes, avatars, knutselcadeautjes óf doneren aan het goede doel. Bijvoorbeeld aan Unicef, WWF of Giro555. Dit jaar werd dat maar liefst 6956 keer gedaan!

Partners

Via samenwerkingen met onze partners bereikten we 7739 kinderen met leuk leren. Dit doen we via organisaties zoals Stichting Leergeld, Meedoen in Rotterdam en het Jeugdeducatiefonds. Zij zorgen ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen, ook als die het thuis iets minder breed hebben. Lees hier meer over deze samenwerkingen.

Daarnaast gaven we 2487 Squla-lidmaatschappen en 2309 scheurkalenders aan Stichting Sintvoorieder1 en doneerden we 100 Squla-lidmaatschappen aan het Prinses Máxima Centrum.

WoordExtra

Via onze gratis app WoordExtra verbeterden 1290 kinderen dit jaar hun Nederlands. De lidmaatschappen werden verspreid via COA, Leergeld en de VoorleesExpress.

B-Corporation

Wist je dat Squla een B-Corp is? Dit is een keurmerk voor organisaties die naast groei ook mens, milieu en maatschappij als uitgangspunt nemen. Met deze certificering behoort Squla tot een wereldwijd netwerk van 3.585 organisaties in 74 landen die bijdragen aan een duurzame en verantwoorde samenleving.

Ons goede voornemen? Nog meer impact maken in 2023!
Meer weten? Of benieuwd naar mogelijkheden voor een samenwerking? Stuur dan een e-mail naar lisa@squla.com.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!