Image

De wereld


Is jouw peuter of kleuter nieuwsgierig en vindt hij of zij het heel interessant om nieuwe dingen te ontdekken? Welke voertuigen zie je bijvoorbeeld op straat? En welke dieren wonen op een boerderij?

In het vak De Wereld leert je kind met leuke educatieve games, quizzen en filmpjes spelenderwijs de wereld ontdekken en begrijpen. Alles volledig afgestemd op de belevingswereld van je kind en ondersteund met extra veel beeld en audio. Leer over planten, dieren, school, het lichaam of een thema-quiz die aansluit bij de actualiteit.

Elke maand een ander thema. Deze maand: Knotsgekke Kerstquiz

Weet je kind welk dier de hele winter slaapt? En wat voor soort boom een kerstboom is? Je kind leert het in de Knotsgekke Kerstquiz. In deze quiz ontdekt je kind nog veel meer weetjes over deze tijd van het jaar. Zo nu en dan komt Quizmaster Q voorbij om de boel wakker te schudden met een gekke vraag. Je kind vindt de quiz in het vak De wereld.

Het thema van volgende maand: Toetshelden

Een kerstverhaal: Het grote kerstavontuur in Utoypia

Tess en Robin eindigen na sluitingstijd helemaal alleen in de grote speelgoedwinkel Utoypia. Tenminste, dat denken ze. Hun pret wordt verstoord door inbrekers die van plan zijn de hele winkel leeg te roven. Lukt het Tess en Robin de inbrekers te dwarsbomen? En zo de speelgoedwinkel te redden? De verhaalmissie ‘Het grote kerstavontuur in Utoypia’ is te vinden in het vak De wereld

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla. Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie!

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor de wereld