Image

Wereldoriëntatie oefenen


Is jouw peuter of kleuter nieuwsgierig en vindt je kind het heel interessant om nieuwe dingen te ontdekken? Welke voertuigen zie je bijvoorbeeld op straat? En welke dieren wonen op een boerderij?

In het vak de wereld leert je kind met leuke educatieve games, quizzen en filmpjes spelenderwijs de wereld ontdekken en begrijpen. Alles volledig afgestemd op de belevingswereld van je kind en ondersteund met extra veel beeld en audio. Leer over planten, dieren, school, het lichaam of een themaquiz die aansluit bij de actualiteit.

Leren met Buurman & Buurman

Komt de uitspraak ‘A je to!’ je bekend voor? In het vak de wereld vind je quizzen van Buurman & Buurman! Met welk gereedschap draai je een schroef vast? Waar lijkt een hometrainer op? En met welk gereedschap kun je dingen korter maken? In leuke quizzen en video’s laten Buurman & Buurman je kind voor het eerst in aanraking komen met techniek!

Wereldoriëntatie oefenen

Wereldoriëntatie gaat over het spelenderwijs ontdekken van de wereld en dieren. Het vak de wereld moedigt je kind aan om op een actieve manier te onderzoeken. De thema’s passen bij de belevingswereld van je kind. Waarom regent het? Welk dier woont in de dierentuin? Smaakt iets zoet, zout of zuur? De spelletjes op Squla bevatten veel beeld en audio. Zo leert je kind op een interactieve en leuke manier de wereld om zich heen te begrijpen!

Verder spelen op Squla?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!

Ontdek de wereld verder met je kind: