Image

De wereld


Is jouw peuter of kleuter nieuwsgierig en vindt hij of zij het heel interessant om nieuwe dingen te ontdekken? Welke voertuigen zie je bijvoorbeeld op straat? En welke dieren wonen op een boerderij?

In het vak De Wereld leert je kind met leuke educatieve games, quizzen en filmpjes spelenderwijs de wereld ontdekken en begrijpen. Alles volledig afgestemd op de belevingswereld van je kind en ondersteund met extra veel beeld en audio. Leer over planten, dieren, school, het lichaam of een thema-quiz die aansluit bij de actualiteit.

Je kind leert meer over techniek met Buurman & Buurman

Komt de uitspraak “A je to!” je bekend voor? Buurman & Buurman nemen je kind mee in de wereld van het klussen! Met welk gereedschap draai je een schroef vast? Waar lijkt een hometrainer op? En met welk gereedschap kun je dingen korter maken? In leuke quizzen laten Buurman & Buurman je kind voor het eerst in aanraking komen met techniek. Extra leuk: de quizvragen worden ondersteund met leuke fragmenten uit de echte Buurman & Buurman afleveringen.

Jouw kleuter de ruimte in met André Kuipers!

Weet je kind wat een astronaut eet als hij in de ruimte is? En hoe heten de platen? Wat is er leuker dan les te krijgen van André Kuipers? Dat kan met de ruimte-quizzen! Je kind ontdekt alles over sterren, het heelal en het leven van een astronaut. Naast quizzen zijn er leuke uitlegfilmpjes waarin André Kuipers vertelt over het heelal, de aarde en hij leuke feitjes deelt!

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla. Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie!

Nu van € 7,95 voor € 6,95 p/m

Tips voor de wereld