Squla doneert: Buy 1 Give 1 actie!

Sol May Olivares

December is de maand van cadeaus! 🎁 Daarom heeft Squla een speciale actie: Buy 1 Give 1! Als je een Squla jaarlidmaatschap bestelt tussen 1 en 5 december, doneert Squla een lidmaatschap aan Stichting Leergeld. 113 Leergeldstichtingen willen de kansenongelijkheid voor kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen verkleinen en ervoor zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen. Lees hieronder meer over Stichting Leergeld en deze actie.

Wist je dat 1 op de 12 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? In Rotterdam, Heerlen, Amsterdam, Den Haag en Kerkrade woonden in 2022 naar verhouding de meeste kinderen in een gezin met een laag inkomen.

Deze ongelijkheid zorgt ervoor dat niet alle kinderen mee kunnen doen met alle (school)activiteiten. Door geldgebrek thuis missen kinderen vaak dingen die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Dit kan zijn gerelateerd aan school, maar het kunnen ook dingen voor hun plezier zijn, zoals spelletjes of een uitje. Dat ze hier niet aan mee kunnen doen kan leiden tot eenzaamheid en verdriet. Ook kan dit allerlei gevolgen hebben voor hun toekomst.

Het motto van Stichting Leergeld is: “alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!” Stichting Leergeld staat voor kansengelijkheid onder alle kinderen en voorziet de gezinnen van allerlei voorzieningen, zoals sporten, tekenen, balletles, uitjes, etc. – én Squla! We zijn partners met meer dan 60 Leergelden over heel Nederland en bieden via hen Squla aan deze gezinnen. Squla helpt kinderen uit gezinnen die net wat minder te besteden hebben en met behulp van de Leergelden is Squla voor deze kinderen gratis te spelen. Je kan meer lezen over de samenwerkingen op deze pagina.

In december is er een Buy 1 Give 1 actie op Squla. Dit betekent dat voor elk verkocht Squla jaarlidmaatschap van 1 t/m 5 december, we een lidmaatschap aan Stichting Leergeld geven. Er zijn natuurlijk geen extra kosten voor iedereen die een lidmaatschap in deze periode aanschaft. Het idee is heel simpel: 1+1 gratis voor het goede doel 🤩

Doe je mee?

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!