Kinderen op Squla doneren €6.162 aan WWF

Pim


Op Squla sparen kinderen muntjes door het geven van goede antwoorden. Deze muntjes kunnen ze in de Squla-shop inwisselen voor een cadeautje, een cadeaubon of een toffe DIY. Maar wist je dat kinderen deze muntjes ook kunnen doneren aan een goed doel? Ook in 2021 is er weer volop gedoneerd! Zo is er in totaal €6.162 bij elkaar gespeeld voor het Wereld Natuur Fonds. Een prachtig bedrag!

Samenwerking tussen het Wereld Natuur Fonds en Squla

Squla en het Wereld Natuur Fonds werken al jaren samen om actuele quizzen te maken over maatschappelijke thema’s. Kinderen leren in de speciale quizzen, vanaf groep 4, alles over de natuur en verschillende dieren. Zo leren kinderen over plastic, walvissen, jaguars, tijgers, haaien, orang-oetans én de Afrikaanse olifanten! Een echte beestenboel dus!

Doneren van muntjes

De kinderen op Squla kunnen hun muntjes doneren aan een goed doel. Een van die goede doelen is het Wereld Natuur Fonds. In 2018 werd er door de gespaarde muntjes een bedrag van €3.964 opgehaald, in 2019 was dat €4.706 en in 2020 €6.000! En nu, in 2021 een recordbedrag van €6.162!

Wij zijn beretrots op alle vrijgevige Squla-spelers! Ga zo door!

Ook muntjes doneren aan een goed doel?

Dat kan in de Squla-shop.

Nog geen lid? Bestel Squla!

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!