Squla is er voor je kind

Leuk dat je interesse hebt in Squla!

Vrolijke start van het schooljaar

Start dit schooljaar extra goed met Squla. Speel quizzen en games over alle schoolvakken en actuele thema’s. Of het nu gaat om sommetjes maken, teksten begrijpen, landen op de kaart vinden of Engels spreken, alles gaat op het eigen niveau en tempo van je kind. Zo blijft leren altijd leuk en boeiend!

Vergroot de liefde voor leren

Bij Squla willen we dat je kind de liefde voor leren nooit verliest. Een foutje gemaakt? Gefailiciteerd! Weer wat geleerd. Met motiverende quizzen en games stimuleren we de groeimindset van je kind. ‘Dat kan ik toch niet’ wordt ‘Dat kan ik nóg niet’. Met zo’n mindset kom je er wel!

Image 1

Sluit aan op de lesstof

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en zijn in lijn met het Nederlandse Onderwijssysteem.

Image 1

Meest complete aanbod

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen en minigames.

Image 1

Aanmoediging en motivatie

Met beloningen en bemoedigende woorden zorgen we dat je kind enthousiast blijft over leren.

Ontdek al het nieuws!

Leer spelenderwijs

Niets leert sneller dan een spelend kind. Daarom zijn de schoolvakken op Squla verpakt in verschillende soorten quizzen en games. Draai plaatjes met de dj, schiet blikken raak met de katapult of train je geheugen tijdens memory. Ervaar het nu zelf in deze korte quiz, met vragen uit verschillende vakken!

Squla-gebruikers zeggen:

4,4

28.300 reviews
 • Wij zijn fan

  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”

  Babiche A. uit Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier

  “Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Het geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”

  Floortje de R. uit Abcoude

  kid
 • Erg motiverend

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”

  Leonie van de S. uit Eindhoven

  kid

Ontdek. Speel. Leer

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!