Het leukste begin van het schooljaar

Start dit schooljaar extra goed met Squla. Oefen in quizzen en games met alle schoolvakken en actuele thema’s. Van rekenen en begrijpend lezen tot topografie en Engels. Speel ook met het nieuwe dj-vraagtype, de 3D-avatars én de nieuwste minigame!

Image 1

Sluit aan op de lesstof

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en zijn in lijn met het Nederlandse Onderwijssysteem.

Image 1

Meest complete aanbod

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Image 1

Spaar voor extra’s

Je kind verdient munten. Zo koopt hij leuke cadeautjes of avatars! Hoe meer munten, hoe meer nieuwe levels!

Ontdek de nieuwe features

Squla-gebruikers zeggen:

4,4
28.300 reviews
 • Wij zijn fan

  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”

  Babiche A. uit Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier

  “Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Het geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”

  Floortje de R. uit Abcoude

  kid
 • Erg motiverend

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”

  Leonie van de S. uit Eindhoven

  kid

Ontdek. Speel. Leer