Nieuw dit schooljaar

Ieder kind heeft zijn eigen manier van leren, zijn eigen ritme en niveau. Daarom bieden we variatie in quizzen en games, zodat er altijd een aanpak is die past bij je kind. Benieuwd wat er allemaal nieuw is dit schooljaar? Lees snel verder!

Verbind de punten

Een nieuwe vraagsoort waarbij je kind twee dingen met elkaar moet verbinden door één lijn te tekenen. Je kind kan zo eenvoudig een woord aan een afbeelding linken (appel – 🍎). Deze vraagsoort is ook handig om rijmwoorden (beer – peer) en tegenstellingen (groot – klein) te oefenen. Ervaar het direct zelf door deze korte quiz te spelen!

Oefen de tafels met Stuitersommen

Tromgeroffel alsjeblieft! Squla heeft een nieuw educatief spel… Stuitersommen! Op de beat van de muziek, oefent je kind alle tafels. Oh-oh, een foutje gemaakt? Geen probleem, gewoon nog een keer proberen. Daar leert je kind juist van!

Leer alle klanken met Klankkauwers

Klankkauwers helpt kinderen met het oefenen van klanken. In een race tegen de klok voedt je kind hongerige monsters met precies de juiste klanken, van -g, -ch, -au, -ou, -ng tot -nk. Klinkt dat niet als een feestje? Duik snel in de wereld van Klankkauwers!

Kom oefenen met de nieuwe quizzen en games!

Squla (pages)

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!