De leukste start van
het schooljaar

Oefen met letters, werkwoorden of de tafels. Ontdek alle schoolvakken en extra’s in leuke quizzen en games. 

Experimenteer. Speel. Leer.

Oefen in quizzen en games met alle schoolvakken, van rekenen en begrijpend lezen tot topografie en Engels. Blijf experimenteren. Blijf spelen. Blijf leren. Ze komen er wel!

Wat zeggen Squla-gebruikers?

4

29.939 reviews
 • Wij zijn fan!

  “Teun van 6 jaar speelt heel graag met Squla. Teun zocht uitdaging in het leren en kreeg dat bij Squla. Echt een uitkomst! Hij speelt op zijn eigen niveau en leert er ook bij. Wat wil je als moeder dan nog meer. Vooral de wedstrijdjes vindt hij geweldig. Van de punten die hij behaalt mag hij avatars kopen of een tegoedbon. Wij zijn fan!”

  Babiche A. – Waalwijk

  kid
 • Extra uitdaging op een leuke manier

  “Onze dochter van 7 maakt al ruim vier jaar gebruik van Squla. Het geeft onze dochter op een leuke manier een extra uitdaging. We gebruiken Squla niet dagelijks, maar zeker toch wel een paar keer per maand. Onze zoon van 4 bieden we het nu ook af en toe aan en omdat het spelletjes zijn trekt het zijn interesse.”

  Floortje de R. – Abcoude

  kid
 • Erg motiverend

  “Squla doen wij al jaren!!! In groep 2 heeft het Naomi ontzettend goed geholpen. Wij kregen Squla toen als tip van de leerkracht. En nu nemen we het elk jaar weer opnieuw. Bij ons werkt het erg motiverend dat komt ook door de winspelletjes erin! Dat vinden ze hier een erg groot succes!!”


  Leonie van de S. – Eindhoven

  kid
Image 1

Past bij de lesstof van school

De oefenstof is ontwikkeld door onderwijsexperts, in lijn met het Nederlandse onderwijssysteem.

Image 1

Elke maand een nieuw thema

In de themaquizzen leert je kind over de actualiteit. Bijvoorbeeld met Nieuwsbegrip en WWF.

Image 1

Inzicht in de voortgang

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail.

Passend bij jouw kind

Squla begon in 2010 met André en zijn zoon Gijs. André zag dat het onderwijs leuker en aansprekender kon. Hij besloot lesstof te verpakken in een taal die Gijs begreep en leuk vond, die van games. Door die combinatie, wilde hij leren zo leuk maken dat kinderen er zelf mee aan de slag gingen. En dat is gelukt!

Probeer. Speel. Leer.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!