Dit is Squla

Het educatieve platform om op een leuke manier aan de slag te gaan met alle schoolvakken van de basisschool. Kinderen van groep 1 t/m 8 oefenen spelenderwijs met vakken als rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen én meer. Door de oefenstof te verpakken in quizzen en games, maakt Squla leren zo leuk mogelijk én blijft de stof beter hangen.

Zo maakt Squla leren leuk

Iets blijft beter hangen als je er plezier aan beleeft. Door de motiverende quizzen en games, blijft je kind met plezier leren. Van katapult schieten en monsters voeren tot plaatjes draaien als dj. Je kind verdient munten voor het leerproces en voor goede antwoorden en zet deze in voor prijzen.

Ontdek alle vakken

Verschillende quizzen en games

Elk kind leert anders. Daarom bieden we de schoolvakken aan in verschillende quizzen en games. Oefen met verschillende klanken in de klankengame of herhaal de tafels in de speciale tafelgame.

Beloning op het proces

Iets begrijpen en iets leren is belangrijker dan alleen het juiste antwoord geven. Omdat te stimuleren belonen we je kind niet alleen voor het juiste antwoord, maar ook voor het leerproces!

Fouten maken is fantastisch

Maakt je kind een fout? Dan kan de vlag uit! Er wordt namelijk geleerd. We leggen je kind vervolgens uit hoe je tot het juiste antwoord komt en daarna probeert je kind het gewoon nog een keer. Proberen kun je namelijk écht leren!

Inzicht met het ouderaccount

Als ouder krijg je automatisch toegang tot het ouderaccount. Hiermee heb je op elk moment inzicht in de groei van je kind. Zo zie je wat goed en wat minder goed gaat. Wil je je kind extra motivatie geven? Stel dan een oefendoel in of stuur een lief berichtje.

Ontdek meer over Squla