Image

Checkit! op Squla


Is je kind toe aan even iets anders dan het oefenen van de reguliere lesstof? In Checkit! speel je leuke quizzen over bijzondere thema’s en de actualiteit, zoals WNF, KNVB voetbal en de Kinderboekenweek. Maandelijks komen er een nieuwe thema-quizzen bij. En iedere week kan je kind zijn kennis over het laatste nieuws toetsen in de wekelijkse Nieuwsbegrip-quiz. Zo leert je kind niet alleen taal, rekenen en lezen, maar wordt hij zich ook bewust van wat er nog meer in de wereld speelt.

Extra leuk: in veel quizzen zit een prijsvraag verstopt. Speel de quiz, leer nieuwe feitjes en maak kans op leuke prijzen! 

Deze maand op Checkit!
Plastic Bende

Squla is gehackt door de Plastic Bende! Deze bende heeft als missie het plastic gebruik te verminderen. De Plastic Bende verlaat Squla pas als kinderen meer leren over plastic. In de speciale WWF-quizzen op Checkit! ontdekt je kind alles over het plasticprobleem en krijgt hij tips om de strijd aan te gaan. BN-er Niek Roozen daagt je kind uit om thuis in twee minuten thuis op zoek te gaan naar al het wegwerpplastic dat in huis rondzwerft.

Het thema van volgende maand: Verkeer

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla. Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie!

Nu van € 7,95 voor € 6,95 p/m

Tips voor Checkit!