Image

Checkit! op Squla


Is je kind toe aan even iets anders dan het oefenen van de reguliere lesstof? In Checkit! speel je leuke quizzen over bijzondere thema’s en de actualiteit, zoals WNF, KNVB voetbal en de Kinderboekenweek. Maandelijks komen er een nieuwe thema-quizzen bij. En iedere week kan je kind zijn kennis over het laatste nieuws toetsen in de wekelijkse Nieuwsbegrip-quiz. Zo leert je kind niet alleen taal, rekenen en lezen, maar wordt hij zich ook bewust van wat er nog meer in de wereld speelt.

Extra leuk: in veel quizzen zit een prijsvraag verstopt. Speel de quiz, leer nieuwe feitjes en maak kans op leuke prijzen! 

Nieuwsbegrip: iedere week een nieuwe quiz over de actualiteit

Nieuwsbegrip, bekend van de interactieve begrijpend leeslessen en contextopgaven aan de hand van de actualiteit, stelt wekelijks materiaal beschikbaar aan Squla voor een actuele nieuwsquiz. Het nieuws van Nieuwsbegrip wordt verwerkt in de leuke quizvragen van Squla. Zo leert je kind spelenderwijs over een onderwerp dat in die week veel in het nieuws was.

Elke maand een ander thema. Deze maand: Knotsgekke Kerstquiz

Welke dieren houden een winterslaap? En wat is kwik? Je kind leert het in de Knotsgekke Kerstquiz allemaal van Quizmaster Q. In deze quiz ontdekt je kind een heleboel weetjes over deze tijd van het jaar. Af en toe schudt Quizmaster Q de boel even flink op met een gekke vraag. Zo blijft je kind scherp en is deze quiz echt een feestje. Je kind vindt de quiz in het vak Checkit!.

Thema van volgende maand: Toetshelden

Een kerstverhaal: Het grote kerstavontuur in Utoypia

Robin en Tess eindigen na sluitingstijd met z’n tweeën in speelgoedwinkel Utoypia. Ze denken dat ze alleen zijn tot ze ineens ontdekken dat er inbrekers zijn. Lukt het Robin en Tess de plannen van de inbrekers te dwarsbomen? En te voorkomen dat de hele speelgoedwinkel leeg gehaald wordt? Je kind ontdekt het in ‘Het grote kerstavontuur in Utoypia’ in het vak Checkit!.

Squla (default)

Geef je kind meer zelfvertrouwen en leerplezier met de leuke quizzen en games van Squla! Meer weten over de winactie met Dylan Haegens? Lees de actievoorwaarden.

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor Checkit!