Image

Check, check, dubbelcheck!


Is je kind toe aan even iets anders dan het oefenen van de reguliere lesstof? In Checkit! speel je leuke quizzen over bijzondere thema’s en de actualiteit, zoals WNF, KNVB voetbal en de Kinderboekenweek. Maandelijks komen er een nieuwe thema-quizzen bij. En iedere week kan je kind zijn kennis over het laatste nieuws toetsen in de wekelijkse Nieuwsbegrip-quiz. Zo leert je kind niet alleen taal, rekenen en lezen, maar wordt hij zich ook bewust van wat er nog meer in de wereld speelt.

Extra leuk: in veel quizzen zit een prijsvraag verstopt. Speel de quiz, leer nieuwe feitjes en maak kans op leuke prijzen! 

Nieuw: Kinderrechten met Unicef

Waar heb je als kind allemaal ‘recht’ op? Dat klinkt als een grote vraag hè? In de nieuwe Kinderrechtenquizzen (vanaf groep 5) in samenwerking met Unicef vindt je kind het antwoord. Samen met Klaasje, van voormalig K3, ontdekt je kind meer over onderwijs, mentaal welzijn en gezonde voeding. Een mooi aanknopingspunt voor een gesprek over rechten aan de keukentafel!

Squla viert Sinterklaas

O, kom er eens kijken… Wat weet jij over Sinterklaas? Op Squla vind je maandelijks wisselende themaquizzen. De komende weken viert Squla Sinterklaas! Wat zijn de appeltjes van oranje? Wat is het meervoud van cadeau? En vanaf groep 3 rijmt je kind erop los op Squla!

Nieuwsbegrip: iedere week een nieuwe quiz over de actualiteit

Nieuwsbegrip, bekend van de interactieve begrijpend leeslessen en contextopgaven aan de hand van de actualiteit, stelt wekelijks materiaal beschikbaar aan Squla voor een actuele nieuwsquiz. Het nieuws van Nieuwsbegrip wordt verwerkt in de leuke quizvragen van Squla. Zo leert je kind spelenderwijs over een onderwerp dat in die week veel in het nieuws was.

Wisselende themaquizzen oefenen?

Squla (pages)

Van rekenen en taal, tot toetsvragen en themaquizzen. Ga met zekerheid het komende half jaar tegemoet. Nu 6 maanden voor € 50.

Vanaf € 7,95 p/m

Tips voor Checkit!