Squla boekt snel vooruitgang!

Pim

Squla_schermen_04Squla bestaat weliswaar nog maar vier jaar, maar groeit als een speer. De online educatietool van Nederlandse bodem, die het lesmateriaal van de basisschool op een speelse manier thuis aanbiedt, heeft ondertussen al meer dan 65.000 lidmaatschappen. Het jonge bedrijf is tot nu toe in elk jaar van zijn bestaan verdubbeld en is momenteel bezig met twee internationale pilots. Ook maken al meer dan 4.000 scholen gebruik van Squla.

Om al deze abonnees continu van nieuwe uitdagingen te voorzien, is het jonge bedrijf druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe spellen en oefenmethodes. Desondanks blijft het unieke element van Squla altijd aanwezig: de spellen sluiten aan op de schoolstof, combineren plezier en educatie en sluiten aan op de digitale wereld van kinderen.

Eén van de nieuwe ontwikkelingen is Squla Flitsen. Naast de rekenversie van het populaire Flitsen kunnen kinderen sinds kort ook de taalvariant spelen. Flitsen – Taal is een effectieve manier om het direct herkennen van woorden en letters te stimuleren. Kinderen kunnen zelf de flitstijd instellen en het spel offline spelen, waardoor 3G of Wi-Fi geen vereiste meer is. Het offline aanbieden van spellen is iets waarmee Squla het gebruikersgemak verder wil vergroten en kinderen de mogelijkheid wil geven onderweg of buitenshuis te oefenen.

Daarnaast zorgt Squla ervoor dat elk kind op zijn of haar eigen tempo en niveau kan blijven oefenen. In het kader hiervan kunnen kinderen bij het rekenspel Expeditie Rekensom, naast plus– en minsommen, nu ook oefenen met vermenigvuldigen en delen. Deze nieuwe opties zijn ook in een adaptieve rekenformule gegoten: afhankelijk van hoe de sommen gemaakt worden, krijg je een som die makkelijker, moeilijker of van hetzelfde niveau is.

André Haardt, oprichter en CEO Squla: “Wij hebben Squla opgezet om kinderen de mogelijkheid te bieden thuis op een leuke manier met de lesstof aan de gang te laten gaan. In vier korte jaren hebben wij al meer dan 70.000 quizvragen ontwikkeld die op allerlei manieren terugkomen in ons platform. De groei die wij hebben doorgemaakt bewijst dat er een behoefte was aan een dergelijk product. Ons doel blijft om nieuwe spellen te ontwikkelen die leerzaam zijn en de kinderen op een leuke manier stimuleren om de lesstof te oefenen. De laatste ontwikkelingen spelen hierop in en wij streven ernaar om in de toekomst kinderen de beste combinatie van plezier en prestatie te blijven bieden.”

 

 

Benieuwd naar Squla? Doe een gratis proefquiz!
Proefquizzen

 

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!