Inzicht met het ouderaccount

Kinderen weten het al lang: spelen is de beste manier om te leren. Met Squla oefent je kind alle schoolvakken met leuke quizzen en games. Op eigen tempo en niveau. Dat geeft zelfvertrouwen en leerplezier!

Altijd zien hoe je kind ervoor staat

Op Squla oefent je kind op eigen tempo en niveau met alle schoolvakken. Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Zo zie je wat goed én minder goed gaat. Ook motiveer je jouw kind met een oefendoel of vrolijk berichtje!

Image 1

Wekelijkse rapportmail

Ontvang elke week een rapportmail met een beknopt overzicht van de gespeelde quizzen én resultaten. 

Image 1

Stel een oefendoel in

Heeft een vak of onderdeel extra aandacht nodig? Stel een oefendoel in en stimuleer zo je kind. Doel behaald? Extra muntjes!

Image 1

Motiveer je kind

Stuur een motiverend berichtje om je kind aan te moedigen of te complimenteren.

Volg de voortgang

In het Squla-ouderaccount vind je het overzicht van alles wat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zo kun je de voortgang van je kind goed volgen. Ook zie je welke onderdelen goed én welke minder goed gaan. Tip: stel op basis daarvan een oefendoel in.

Stel een oefendoel in

Om je kind gericht te laten oefenen, kun je een oefendoel instellen. Dit kan voor een specifiek vak, bijvoorbeeld 15 minuten rekenen. Heeft je kind het doel behaald? Dan ontvangt hij extra veel muntjes!

Ontvang het weekrapport

Elke maandagochtend ontvang je een weekrapport per mail. Zo zie je precies hoe lang en welke vakken je kind geoefend heeft. Ook zie je hoeveel procent je kind goed heeft! Verder inzoomen op de resultaten? Dat kan in het ouderaccount.

Nieuw: speelnotificaties

Wanneer is het bij jullie tijd om Squla te spelen? Met de nieuwe speelnotificaties vergeten jullie Squla nooit meer. Selecteer jullie Squla-dagen en tijden en ontvang een melding als het weer tijd is om Squla te spelen.

Altijd inzicht met het ouderaccount

Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken en via jouw persoonlijke ouderaccount ben jij altijd op de hoogte van de voortgang van je kind!