Spelenderwijs oefenen met letters, cijfers en de wereld

Met de educatieve quizzen van Squla kan je nieuwsgierige peuter of kleuter zelfstandig spelen en leren tegelijk. Veilig én verantwoord. Stimuleer hun ontwikkeling en laat ze alvast kennismaken met letters, cijfers en de wereld!

4,4

15.200 reviews

Wat is Squla?

Squla bevat meer dan 15.000 quizzen en games. De quizzen worden ondersteund met illustraties en filmpjes die passen bij de leeftijd van je kind. Je kind speelt en leert met de leukste spelletjes, zoals memory of puzzels. Meer weten? Ontdek wat je kind op Squla kan doen.

Welke vakken biedt Squla?

Zelfstandig aan de slag


Alle quizzen en games worden hardop voorgelezen door een stemacteur. En Squla is vrij van advertenties, reclames en chatfuncties. Hierdoor kan jouw kind zelfstandig, veilig en verantwoord veilig spelen en leren.

Sparen voor leuke cadeautjes

Met elk goed antwoord spaart je kind voor munten. Die zijn in te wisselen voor avatars, knutsels en cadeautjes in de shop. Bijvoorbeeld voor grappige stickers of een coole spionnenpen!

Wat zeggen Squla-gebruikers?

4,4

15.200 reviews
 • Nóg leuker leren

  Mijn dochter is graag bezig met school, met Squla is het nog leuker en leerzamer. De vormgeving is heel mooi gedaan. Het zijn leuke spelletjes met de stof van school. Ze spaart tijdens het spelen munten, die kun je inwisselen. Zo zijn wij al meerdere keren naar de bioscoop geweest met de munten!

  – Judith S.

  kid
 • Verantwoorde schermtijd

  Onze zoon vindt het soms lastig om te concentreren, maar door thuis te oefenen met Squla, gaat het op school steeds beter en krijgt hij genoeg uitdaging! Superfijn om zo spelenderwijs te kunnen leren. En hij heeft zo ook verantwoorde speeltijd op de tablet!

  – Carlijn E.

  kid
 • Leuk om de groei te volgen

  Onze dochter deelt vaak weetjes die ze heeft geleerd op Squla. Ik vind het heel fijn en leuk om op maandag de mail te krijgen, met alles wat Sophie afgelopen week heeft gespeeld op Squla. Het is fijn dat het aansluit op school. Zo kan Sophie wat ze lastig vindt nog extra oefenen!

  – Chantal R.

  kid

Iedere maand nieuwe quizzen

Iedere maand ontdekt je kind weer een nieuw thema op Squla, met bijbehorende quizzen, games en filmpjes.

Waarom Squla zo goed werkt?

Image 1

Beschikbaar op tablet, mobiel en desktop

Alle games en quizzen worden hardop voorgelezen door een stemacteur.

Image 1

Ontwikkeld door
onderwijsexperts

Squla is niet alleen heel leuk, maar ook
volledig in lijn met de onderwijsdoelen.

Image 1

Veilig en verantwoord

Squla is vrij van advertenties, reclame en chatfuncties.

Tips voor ouders met peuters en kleuters