Image

Ontdek Squla! Kies de groep van je kind.

Squla is het meest complete oefenplatform voor thuis met alle vakken van de basisschool, toetsvragen en actuele thema’s. Met de leerzame quizzen en games oefent je kind spelenderwijs met de lesstof, op eigen tempo én niveau. Of je kind meer uitdaging zoekt of juist een tandje bij moet zetten, Squla is er voor jou!

Gezien op TV? Ezelsbruggetjes met Meester Jesper

Meester Jesper, bekend van TikTok deelt de beste tips en ezelsbruggetjes. Zo onthoudt je kind wanneer hij jou of jouw  schrijft en haalt hij klinker en medeklinker nóóit meer door elkaar! Wist je dat je kind op Squla na elk gegeven antwoord ook een tip, extra uitleg of stappenplan krijgt? Zo leert je kind, naast het juiste antwoord, ook hóe hij daar komt!

Kom snel weer op niveau met TaalExtra

Heeft je kind moeite met spelling en lezen? En gaat hij of zij, ondanks veel oefenen, maar niet vooruit? Dan kan spellingmethode TaalExtra helpen! TaalExtra is ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren en biedt een stevige ondersteuning voor alle kinderen met spelling- en leesproblemen in groep 3 t/m 7. Via een persoonlijke leerroute leren zij stap voor stap beter lezen en spellen.

Wat gebeurde er de afgelopen 10 jaar op Squla?

quizvragen beantwoord

kinderen maakten gebruik van Squla

jaar gespeeld op Squla

Verder oefenen met de lesstof?
Probeer Squla nu!

Squla (pages)

Speel tot het eind van het schooljaar op Squla! Bestel 7 maanden, betaal 6 maanden.