Image

Hallo kids!

Even genoeg schoolvakken geoefend? Ik heb de leukste filmpjes, spelletjes, doebladen en kleurplaten voor je verzameld. Zo vliegt die week voorbij!

Heel veel succes en speelplezier gewenst!

Groetjes, Q

De leukste spelletjes!

Daag je ouders, broertjes of zusjes uit voor een spelletje spelling (tip: zet je printer op zwart-wit)!

Squla fit met TeamNL

Squla wordt fit met TeamNL én jij kunt meedoen. Gewoon vanuit je woonkamer. Op het platform vind je iedere doordeweekse dag een nieuwe training van een Olympische sporter.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de teasers!

Alles wat je wilt weten over je favoriete schrijvers!

In deze leuke filmpjes geven de schrijvers van de Kinderboekenweek, zoals Anna Woltz van het boek Haaientanden, antwoord op jouw meest brandende vragen. In samenwerking met CPNB.

Ben jij een ster in rekenen?

Welke uitkomsten horen bij de tafel van 7? En welke sommen hebben 20 als uitkomst? Geef in de Tafelzoeker en de Somtekening de vakjes die bij dezelfde tafel of uitkomst horen de juiste kleur. Als je dit goed doet ontstaat er een tekening. Wat komt er tevoorschijn?

Studio Kort, de leukste familiequiz van Squla!

Leuke ezelsbruggetjes, grappige feitjes en handige tips die je helpen op school. In de leuke familiequiz Studio Kort van Squla komt in elke video een ander thema voorbij. Wie is bij jullie thuis de slimste en weet de meeste antwoorden?

Vink ze allemaal af!

Maak je eigen stripverhaal, oefen verkeersregels, doe het sprookjesdictee met Mees Kees en oefen 15 minuten een vreemde taal. In de Q-Checklist vind je elke dag nieuwe opdrachten. Vink ze allemaal af!

Voor de jonge kids

Zit je in groep 1, 2 of 3? Dan ben je de komende uren zoet met de leukste kleurplaten met Q in de hoofdrol. Liever iets meer uitdaging? Doe dan de kleurplaten met sommetjes!

Are you ready?

Hoe goed ben jij in Engels? Test met met de Engels Challenge. Wil je nog meer Engels oefenen? Print de deurhangers uit en hang ze op in je huis! One, two, three…. GO!

Ben jij een Topotopper?

Fris je geheugen op óf ontdek nieuwe steden, provincies en landen met deze topografiebladen van Nederland, Europa en de Wereld.

De leukste doebladen

Q heeft wat leuke doebladen voor je verzameld om thuis aan de slag te gaan met natuur & techniek en 21st century skills.