Oefen met cijfers, werkwoorden of de tafels! Ontdek alle schoolvakken en extra’s in leuke quizzen en games. 

Nieuw op Squla

Vanaf dit schooljaar speelt je kind de nieuwste quizvorm met dj Q, heeft je kind een eigen 3D-avatar, verzamelt je kind extra munten in de klimgame én zijn de avonturen van de 3D-avatars te volgen in filmpjes.

Wat zeggen Squla-gebruikers?

4,2

29.939 reviews
 • Nóg leuker leren

  Mijn dochter is graag bezig met school, met Squla is het nog leuker en leerzamer. De vormgeving is heel mooi gedaan. Het zijn leuke spelletjes met de stof van school. Ze spaart tijdens het spelen munten, die kun je inwisselen. Zo zijn wij al meerdere keren naar de bioscoop geweest met de munten!

  – Judith S.

  kid
 • Verantwoorde schermtijd

  Onze zoon vindt het soms lastig om te concentreren, maar door thuis te oefenen met Squla, gaat het op school steeds beter en krijgt hij genoeg uitdaging! Superfijn om zo spelenderwijs te kunnen leren. En hij heeft zo ook verantwoorde speeltijd op de tablet!

  – Carlijn E.

  kid
 • Leuk om de groei te volgen

  Onze dochter deelt vaak weetjes die ze heeft geleerd op Squla. Ik vind het heel fijn en leuk om op maandag de mail te krijgen, met alles wat Sophie afgelopen week heeft gespeeld op Squla. Het is fijn dat het aansluit op school. Zo kan Sophie wat ze lastig vindt nog extra oefenen!

  – Chantal R.

  kid

Ze komen er wel

Niets leert sneller dan een spelend kind. Zeker als het wordt uitgedaagd en wordt gestimuleerd. Want, een mens blijft een leven lang op z’n best, als de liefde voor leren, nooit is afgeleerd. Dus experimenteer, probeer, speel en leer. Hou dat vast. Dan kom je er wel.

Image 1

Past bij de lesstof van school

De oefenstof is ontwikkeld door onderwijsexperts, in lijn met het Nederlandse onderwijssysteem.

Image 1

Elke maand een nieuw thema

In de themaquizzen leert je kind over de actualiteit. Bijvoorbeeld met Nieuwsbegrip en WWF.

Image 1

Inzicht in de voortgang

Volg de resultaten van je kind in het online ouderaccount en de wekelijkse rapportmail.

Probeer. Speel. Leer.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!