Image

Gefailiciteerd!
Weer wat geleerd.

Leren is vooral fouten durven maken. Want het zijn juist je fouten die je verder brengen. Hoe frustrerend soms ook. Koester ze. Stimuleer ze. Vier ze!

Squla viert het maken van fouten met leuke quizzen en games voor alle vakken van de basisschool. Op deze manier gaan kinderen van ‘Dat kan ik toch niet’ naar ‘Dat kan ik nóg niet’. Met zo’n mindset kom je er wel!

Leren is fouten durven maken

Je kent ze wel: die momenten waarop je kind iets doet dat nét niet helemaal handig is. Oeps… Wanneer je de wereld om je heen aan het ontdekken bent, kan er weleens iets misgaan. Wij vinden dat een failicitatie waard! Want wanneer je fouten maakt, leer je. Hoera! Daarom vieren we die leermomenten, om bij kinderen de liefde voor leren te stimuleren. Daar hebben ze hun leven lang plezier van. Benieuwd hoe dat eruit ziet op Squla?

Deel een leermoment van jouw kind met #gefailiciteerd

Schoenen verkeerd om aan, zelf kappertje spelen of een citroen proeven. Wanneer dacht jouw kind: wat gebeurt er als ik …? Deel een waardevol leermoment van jouw kind met ons via Instagram en maak kans op een jaar lang gratis Squla! En wie weet schittert jouw kind in onze Gefailiciteerd-campagne. Wil je meedoen? Lees van tevoren de bijbehorende actievoorwaarden.

Gefailiciteerd! Weer wat geleerd.

#gefailiciteerd op Instagram

Vier je fouten op Squla

Spelende kinderen leren het snelst! De schoolvakken op Squla zijn daarom verpakt in motiverende quizzen en games. Draai plaatjes met de dj, schiet blikken met de katapult of train je geheugen tijdens memory. Benieuwd hoe leren van je fouten eruit ziet op Squla? Ervaar het zelf in deze korte quiz, met vragen uit verschillende vakken!

Image 1

Beloning voor het juiste antwoord én het leerproces

Iets begrijpen en leren is belangrijker dan alleen het juiste antwoord geven. Daarom belonen we je kind voor het goede antwoord én het leerproces.

Image 1

Uitleg na elke vraag

Bij iedere vraag legt de persoonlijke avatar van je kind uit welk antwoord juist is, waarom dat zo is én hoe je tot het juiste antwoord komt.

Image 1

Probeer het nóg een keer!

Maakt je kind een fout? Dan wordt er geleerd! Aan het eind van de quiz komt de fout beantwoorde vraag terug en kan je kind het nog eens proberen!

Nieuw dit schooljaar

Elk kind leert anders. Daarom bieden we de schoolvakken aan in verschillende soorten quizzen en games. Zo is er voor elk kind een manier van leren die past. Dit schooljaar introduceren we drie nieuwe games voor nóg meer leerplezier!

Probeer. Speel. Leer.

Ontdek motiverende quizzen en games.
Twijfel je? 14 dagen geldteruggarantie!