Squla als uitdaging

Gaan sommige schoolvakken iets te makkelijk? Op Squla kan je kind op een hoger niveau oefenen, maar ook de breedte ingaan! Van geschiedenis tot topografie. Daarnaast kan je kind alvast kennis maken met vakken uit de brugklas!

Meest complete oefenplatform

Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken, maar ook met actuele quizzen én maakt je kind kennis met vakken van de middelbare school! Van rekenen tot wiskunde en van Engels tot Frans. Zo kan je kind oefenen met de lesstof van school, maar ook zijn blik verbreden!

Oefen op eigen niveau

Heeft je kind de lesstof goed onder de knie? Op Squla kan je zelfs je groepsniveau bijstellen tot je eigen middelbare schooladvies! Oefen alvast met moeilijkere wiskundesommen of maak kennis met biologie. Daarnaast oefent je kind op eigen niveau in de adaptieve reken- en Engelsquizzen!

Maak kennis met de brugklas

Het is bijna zover: je kind wordt een brugklasser! In het vak brugklas krijg je de benodigde tips om zichzelf voor te bereiden. Daarnaast maakt je kind alvast kennis met Nederlands, Frans, Wiskunde, Engels en Biologie. Zo gaat jouw kind goed voorbereid naar de brugklas!

Elke maand een ander thema

Wist je dat er op Squla elke maand nieuwe themaquizzen zijn? We besteden aandacht aan een actueel thema, zoals de Olympische Spelen, WWF of Unicef. Zo vergroot je kind zijn wereld!

Nieuwsbegrip: quizzen over het nieuws

In samenwerking met Nieuwsbegrip verschijnt elke week een nieuwe quiz op het platform. Deze quiz gaat over het actuele nieuws van die week. Zo leert je kind over wat er in de wereld speelt!

Stel een doel & motiveer

Om je kind extra uit te dagen, kun je een oefendoel instellen, bijvoorbeeld 20 minuten geschiedenis. Heeft je kind het doel behaald? Dan ontvangt hij extra muntjes! Als ouder kun je een motiverend berichtje sturen. Dit komt tevoorschijn als je kind inlogt op Squla.

Volg de voortgang

In het Squla-ouderaccount vind je het overzicht van alles wat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zie je dat een vak goed gaat? Stel dan een oefendoel in! Zo volg je de voortgang van je kind.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Adaptieve quizzen

In de adaptieve reken- en Engels quizzen past het niveau zich automatisch aan.

Image 1

Op tablet, mobiel en dekstop

Squla spelen kan altijd én overal

Image 1

Meest complete oefenplatform

Variatie is goed voor de motivatie! Wissel schoolvakken af met leuke themaquizzen over de actualiteit.

Tips voor extra oefening