Squla als extra oefening

De één vindt rekenen makkelijk en de ander vind het moeilijk. Dat is helemaal niet erg! Oefenen op Squla kan helpen dit te oefenen en te herhalen. In de adaptieve quizzen past het niveau zich automatisch aan, aan het niveau van je kind Dat geeft zelfvertrouwen!

Oefen met rekenen

Gaat het rekenen met breuken nog niet zo goed? Of zijn de redactiesommen lastig te begrijpen? Op Squla oefent je kind alle rekenstof van school. Van rekenen met procenten tot deel- en keersommen. In de adaptieve rekenquizzen krijgt je kind rekensommen die niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk zijn!

Leuke taal- en spellingsquizzen

Moeite met spelling of grammatica? Op Squla oefent je kind met zinsopbouw door zinnen te ontleden en met werkwoordspelling. In de quizzen krijgt je kind spelenderwijs alle basisprincipes van taal en spelling onder de knie. En dat op eigen tempo!

Oefen op eigen niveau

Op Squla oefen je de lesstof van school àltijd op eigen tempo en niveau. Dit kan door het groepsniveau bij te stellen, maar ook door de adaptieve rekenen, taal en Engels quizzen te spelen. Zo krijgt je kind de lesstof op het juiste niveau aangeboden. Squla biedt voor ieder kind de juiste oefening!

Zo motiveert Squla

Tijdens het spelen word je kind beloond. Deze beloning bestaat uit extra munten of een toffe minigame. In deze minigames kan je kind nóg meer munten verzamelen! Met de gespaarde munten koopt je kind echte cadeautjes in de shop. Extra motivatie om te blijven spelen!

Stel een doel en motiveer

Om je kind gericht te laten oefenen, kun je een oefendoel instellen. Bijvoorbeeld 15 minuten taal. Heeft je kind het doel behaald? Dan ontvangt hij extra muntjes! Om je kind extra te motiveren, kun je als ouder een berichtje sturen. Dit komt tevoorschijn als je kind inlogt op Squla. Dat geeft extra motivatie!

Volg de voortgang

In het Squla-ouderaccount vind je het overzicht van alles wat jouw kind geoefend heeft. Van deze week, maar ook van alle voorgaande weken. Zo kun je de voortgang van je kind goed volgen. Ook zie je welke onderdelen goed én welke minder goed gaan. Tip: stel op basis daarvan een oefendoel in.

Compleet oefenplatform

Squla is het meest complete oefenplatform waarin je kind oefent met alle schoolvakken. Van rekenen tot spelling en van begrijpend lezen tot de ruimte. En elke maand zijn er nieuwe themaquizzen waarin je kind leert wat er in de wereld gebeurt. Zo biedt Squla voor ieder kind de juiste oefening en verbreding!

Extra hulp met spellen en lezen

Heeft je kind moeite met spellen en/of lezen? Dan kan TaalExtra helpen! TaalExtra is een online oefenmethode, ontwikkeld in samenwerking met dyslexiebehandelaren. De methode biedt ondersteuning voor kinderen met spelling- en leesproblemen.

3 redenen waarom Squla zo goed werkt

Image 1

Spelenderwijs leren

Quizvragen zitten verpakt in leuke spelletjes, zoals de katapult of met dj Q.

Image 1

Sluit aan op de lesstof van school

Alle vragen zijn ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en sluiten aan op de leerdoelen van school.

Image 1

Op tablet, mobiel en desktop

Op tablet, mobiel en desktop

Tips voor extra oefening