Zo ziet Squla eruit voor groep 7 en 8

Ontdek het brede aanbod

Op Squla oefent je kind met alle schoolvakken, het nieuws én meer! Van breuken en deelsommen tot het ontleden van zinnen. Je kind oefent ook met vreemde talen, tekenen of de ruimte! En elke maand verschijnen nieuwe themaquizzen op het platform met partners, van WWF tot aan Nieuwsbegrip.

Oefen op niveau

Op Squla oefent je kind altijd op eigen tempo én niveau. Je kind kan eenvoudig het groepsniveau bijstellen naar boven of beneden. Weet je kind het antwoord nog niet? Dan mag je kind deze vraag gewoon herkansen aan het einde van de quiz. Zo boekt je kind vooruitgang!

Ontdek de minigames

Kinderen leren sneller als ze ergens plezier aan beleven. Daarom speelt je kind, tussen het leren door, leuke minigames als beloning! Ren voor munten of klim zo hoog als je kind kan. Zo blijft leren leuk.

Spaar voor leuke cadeautjes

Met elk goed antwoord spaart je kind munten. Met deze munten spaar je voor leuke (en gratis) cadeautjes in de shop. Bijvoorbeeld een nieuwe avatar of een knutselcadeau!

Ontvang prijzen

Je kind ontvangt prijzen én extra munten voor behaalde doelen, zoals tien keer een vraag goed beantwoorden. In de prijzenkast kan je kind zien welke doelen jouw kind al heeft behaald. Zo kan je kind zijn eigen voortgang volgen!

Inzicht met het ouderaccount

Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang van je kind. Je krijgt te zien wat wel en niet goed gaat. Elke week is deze voortgang terug te zien in een rapportmail. Als ouder kan je jouw kind motiveren met een oefendoel of een leuk berichtje.