Maak leren nóg leuker met Squla

Speel 5 gratis quizzen in de demo en ervaar zelf hoe leuk leren werkt. In elke groep ziet Squla er anders uit. Van spelenderwijs kennismaken met cijfers, letters en de wereld in de onderbouw, tot toetsen en vreemde talen in de bovenbouw. Je kind speelt altijd op eigen tempo en niveau. Dat geeft zelfvertrouwen en leerplezier!

Spelen en leren tegelijk!

Op Squla oefent je kind spelenderwijs met alle vakken van de basisschool. Van rekenen, taal en begrijpend lezen, tot aardrijkskunde, geschiedenis en tekenen. De lesstof zit verpakt in leuke quizzen en mini-games, en sluit aan bij de belevingswereld van je kind. Schiet het juiste antwoord raak met de katapult en prik zeepbellen kapot. Antwoord goed? Dan verdient je kind munten om te sparen voor leuke cadeautjes. Zo wordt leren leuk!

Alle schoolvakken én meer!

Op Squla vindt je kind naast alle kernvakken, ook zaakvakken en vreemde talen. Van vulkanen en de ruimte, tot Engels, Frans, Duits en alle landen in Europa. Houdt je kind meer van creatief bezig zijn? Maak dan een stop-motion filmpje, leer tekentechnieken met Jill Schirnhofer of leer over natuur en techniek met leuke proefjes! Zo kan jouw kind zijn wereld verbreden!

Image 1

Elke maand nieuwe quizzen

Leer elke maand iets nieuws met de wisselende themaquizzen. Squla werkt samen met partners als Nieuwsbegrip, WNF, André Kuipers en KNVB.

Image 1

Verdien munten en spaar voor leuke extra’s

Elk goed antwoord betekent munten verdienen! Zo spaart je kind voor échte cadeautjes, avatars en een volle prijzenkast!

Image 1

Wekelijkse rapportmail

Als ouder ontvang je elke week een rapportmail met een beknopt overzicht van de gespeelde quizzen én resultaten. 

Samen leren is leuker

Houdt je kind van competitie? En is hij wel in voor een beetje strijd? Op Squla kun je ook tegen andere kinderen spelen. Neem het op tegen je digitale vrienden of klasgenoten in een wedstrijdje of doe een online watergevecht tegen je ouders. Wie weet het meest over topografie, de Romeinen, of breuken?

Altijd inzicht met het ouderaccount

Wil je weten waar je kind staat? Met het persoonlijke ouderaccount heb je op elk moment inzicht in de voortgang en resultaten van je kind. Je ziet eenvoudig wat goed én minder goed gaat. Je kind extra stimuleren? Stel dan een oefendoel in, of stuur een motiverend berichtje!

Ontdek de leukste manier van leren

Speel en leer tegelijkertijd! Op Squla oefent je kind op de leukste manier met alle schoolvakken!